Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Arkadaslar Sonunda 40. yas icin Panerai model bi saat uzerinde karar kildim. Fakat model acisindan kararsiz kaldim. ikiside hemen hemen ayni fiyat. biri Pam 233 digeri Pam 275. fikirlerinizi almak isterim. sizce?
Ben GMT fonksiyonunun kronografa göre daha kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Fiyatlar da yakın olunca daha sade kadranıyla Pam 233 bu iki model arasından öne çıkıyor. Bu arada koyduğunuz fotoğraf PAM 233'e ait değil:) Pam 233;
En son mlm tarafından 24 Şub 2016, 22:39 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Klasik bir TSF mesajı olacak ama bence ikisi de değil
Yüksek saatçilikte birçok markada komplikasyonu anlayabilirim ama Panerai'a komplikasyon yakıştıramıyorum ve komplikasyon arttıkça modellerin markadan uzaklaştığını düşünüyorum. Yine de illa ikisi arasında kalındıysa, aynı mantıkla 233 derim.
Bu fiyatlara çıkıldığından limitli Panerai'lar da düşünülebilir. Ya da sade bir Luminor'un yanında yine sade bir Radiomir tercih edilebilir. Modellere bağlı olarak bu opsiyon 275'in fiyatını geçmeyecektir.
233 komplikasyonlu Panerai'lar arasında en doğru model. 44mm çapı ve kurmalı olmasından dolayı abartısız kalınlığı ile tek saat olmaya son derece müsait.
Fakat yine de sade bir Panerai modeli hem daha ekonomik hemde marka ruhuna daha uygun olacaktır.
Bu arada Cengiz'cim arkadaş doğru görseli koymuş seninki yanlış, koyduğun eski 233 modeli