TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saat Markaları Üzerine İlginc Komik Yorumlar

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Saat Markaları Üzerine İlginc Komik Yorumlar

Mesaj Clk » 02 Mar 2010, 18:53

Arkadaslar merhaba,

bugün sans seri gördügüm ve gülmekten öldügüm internet yorumlarini buraya yaziyorum. Sizlerinde gördügü ilginc, komik yada güzel yorumlar varsa burada paylasalim. Ben dogasi geregi Rolex ile basliyorum.

-uzak doğuda taklitlerini 5 dolardan-120 dolara kadar alabilirsiniz.Bir rolex kesinlikle pilli değildir.Sadece kurmalı olan rolexlerin geri kaldığı için türkler tarafndan pillilerinin tercih edilmeside bir dumur durumudur. :lol:

-altın ve pırlantanın bol miktarda kullanıldığı, zamanı gösteren saat türü. o kadar değerli taşları casio saat markasına da işlersek rolex'ten ne farkı kalır. üstüne üstlük hesap makinesi bile var. :D

-piyasada zilyon tane çakmasının bulunduğu, orjinallerinin fiyatının ise en düşük 2500 dolardan başladığı zenginlerin tercih ettiği saat markası. bana göre seiko 5'ten tek farkı üzerindeki altın kaplaması veya pırlanta işlemeleri. :shock:

-zamanı anlamayı, parasıyla anlayanların tercih ettiği marka. CLK'nin yorumu "düz mantiga bak" :D

- Datejust modeli bence en güzelidir en ucuzu 6000 liradır. Polat alemdar datejust modelini kullanmıştır. :o

- evlenirken damat, gelin için bir sürü bilezik, kolye vs. şeyler alıyor. ben de evlendiğimde damat olarak rolex saat istemeyi düşünüyorum gelinden. :)

- amerikan filmlerinin cogunda zengin ama gerceklerden habersiz beyaz amcalarin, kendilerini tehdit edenlere vermeyi teklif ettikleri saatler.

- taklitlerinin bile para ettiği saat ;)

-bir kordon baklasını değiştirmek için etilerde koç köprüsünün oralarda yetkili tamirciye gidilir
ben:iyi günler bunu tamir edermisiniz
tamirci:iyi günler beyefendi verin bakalım saati (bilgisayara girilir) isminiz neydi
ben:havaindirmepiyadekomandokıdemlıustegmen
tamirci:hımmm bu saat hede hödeye ait ama
ben:evet buda onun kartı kendisi gelemedi buyrun buda telefonu
tamirci:buyrun siz oturun biz bakalım(siz otururken telefonla sahıs aranır)
ve az sonra
tamirci:beyfendi buyrun saatiniz tamir oldu
ben:teşekkürler kaç lira borcumuz
tamirci:370 milyon efendim
ben:hönk ne ,kredi kartımdan alırmısınız(içinizden ulen bi bakla 370 milyon olurmu)
tamirci:efendim biz kredi kartıyla çalışmıyoruz
ben:ha o zaman ben para çekip geleyim
az sonra para ödenir saat kola takılır ve tofaş taksiye binilir
içinizden şöyle dersiniz
hey allahım şu bindiğim taksi şu kolumdakinden ucuz bu ne yaman çelişkidir ardındanda taksicinin yaptığı slalomlardan dolayı bi kaza olmadan şu saati sağsalim yerli yerine ulaştırmak için dualar edersiniz. :D

Eksi sözlük ve Uludag sözlük üyelerine tesekkürlerimiz ile :)
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Re: Markalar üzerine ilginc yorumlar

Mesaj Frax » 02 Mar 2010, 19:30

Filmlerde herhangi bir şeye karşılık uzatılan "maddi nesne" hep Rolex nedense :) Bir sebebi var mı clk?
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Clk » 02 Mar 2010, 20:00

Birde Cartier cakmak var. Onu da unutmamak lazim. Nedenini bilmiyorum Frax ama paraya cevrilebilecek en kolay nesnelerin basinda Rolex geliyor. Belkide ondandir.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Clk » 02 Mar 2010, 20:06

Omega yorumlari

-Neil Armstrong aya cikti mi cikmadi mi bilmem ama cikarken kolunda bu markanin speedmaster modeli varmis... cikarken dedigimiz inerken de takmis ayda ziplarken de..
gerci günahi boynuna amerikan cöllerinde stüdyo ortaminda zipladigina dair dedikodular var ama ben karismam orasina.. :)

-6 ayda hurdası çıkabilen saattir kendisi. kişisel deneylerle kanıtlanmıştır bu durum. diğer marka saatler yalnızca bir günde parçalanırken omega tam tamına altı ay direnmeyi başarmıştır. aferin!
Kullanıcı avatarı
Clk

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 75 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners