1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Casio Akıllı Saatini Tanıttı WSD-F10

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016, 12:25
SerkanGS
Saat dünyasının köklü firmalarından birisi olan Casio, kendi bünyelerinde geliştirdikleri ilk android tabanlı saatini CES 2016'da gün yüzüne çıkardı.

Daha çok doğa tutkunlarına hitap edecek şekilde tasarlanan saatin 30 günlük pil süresi ve 50 metre derinliğe kadar dayanaklı rezistansı öne çıkan özellikleri arasında gösterilebilir. Çift katmanlı monochrome LCD ekran kullanılan saat, böylece daha az enerji harcayarak maximum pil süresine ulaşabiliyor.

Wi-Fi olmadan dahili uygulama

ABD Ordu'su standartlarına göre geliştirilen saatte, mesaj ve e-posta bildirimlerinin yanı sıra Android Wear uygulamalarını da desteklediğini belirtelim.

Yükseklik, basınç, gündoğumu, günbatımı gibi hesaplama yetenekleri bulunan Casio Smartwatch'ta MyRadar, RunKeeper, ViewRanger ve Yamak uygulamaları cihazda dahili olarak konumlandırılmış durumda.

320x300 çözünürlüğünde 1.32 inç'lik bir ekrana sahip olan saatin; turuncu, siyah, yeşil ve kırmızı olmak üzere 4 renk seçeneği bulunuyor.

2016'nın Nisan ayında satışa sunulacak saatin ülkemizdeki geleceği daha kesinlik kazanmış değil fakat Japonya ve ABD'de 500 dolar olarak belirlenmiş bir fiyatı mevcut.

Kaynak: shiftdelete.net

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Re: Casio Akıllı Saatini Tanıttı WSD-F10

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016, 12:31
eraslani
piyasa kızışıyor..
pil süresi iyiymiş yalnız..1-2 gün pil dayanımı işin keyfini kaçırıyor.

Re: Casio Akıllı Saatini Tanıttı WSD-F10

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016, 12:46
cagatay1903
Görüntüsü de güzel. Doğa tutkunlarının çok işine yarar bu :thumbup:

Re: Casio Akıllı Saatini Tanıttı WSD-F10

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016, 13:31
aslan180
Çok güzel extreme saati olabilir

Re: Casio Akıllı Saatini Tanıttı WSD-F10

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016, 13:46
Cotton
Casio iyi bir marka ama, akıllı telefonlar çıktığından bu güne; dijital saatlerin çok fazla ilgi çekeceğini sanmam. Su altında intermet kullanımı ne kadar (atm-metre) başarılı onu bilemiyorum.

Re: Casio Akıllı Saatini Tanıttı WSD-F10

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016, 17:47
SeRxx
Ben Seiko'dan sağlam bir akıllı saat atılımı bekliyorum. :?

Paylaşım için teşekkürler adaş :champ:

Re: Casio Akıllı Saatini Tanıttı WSD-F10

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016, 19:03
SerkanGS
Adaş ;) :champ:

Re: Casio Akıllı Saatini Tanıttı WSD-F10

MesajGönderilme zamanı: 06 Oca 2016, 19:11
mlm
Serkan turuncusunu al çok güzelmiş :D