Forumdaki arkada覺n tavsiyesi 羹zerine yurt d覺覺ndan g羹ndelik kullanabileceim saat almaya karar verdim, i癟inizde bu siteden 羹r羹n alan varm覺? ald覺ysa nas覺l bir yol izleniyor kargo s羹resi ve oluabilecek aksakl覺klar nas覺l bir yol izlenmeli? olmukende moda saati deilde (sizin 繹nerebileceiniz moda saatlerinede a癟覺覺m) saat yapan bir markadan almay覺 yeeledim ve seiko makul geldi bana rekuden diye bir site tavsiye edildi bunun 羹zerine buradaki modellere bakarken istediime yak覺n bir 羹r羹n buldum yaln覺z baz覺 癟ekincelerim var, 羹r羹n羹n imitasyon olma durumu olabilirmi? g羹venilir bir sitemi? bakt覺覺m ayn覺 model saatler aras覺nda 20-30 $ fark var buda beni d羹羹nd羹r羹yor tabiki hesapl覺s覺n覺 almak istiyorum ama ucuz etin yahnisi durumu vuku bulmas覺ndanda korkuyorum bana l羹tfen yard覺mc覺 olun.. Linki aa覺da veriyorum g繹r羹 ve 繹nerilerinize ihtiyac覺m var ve bir husus daha N E M L 襤 l羹tfen bu ve t羹revleri benzeyen size daha ho gelen bez kay覺l覺 saat modellerinden daha 覺k ve daha spor bir model var ise l羹tfen payla覺n..
ucuz olan覺n linki ( nedense resimleri bile 癟irkin geldi

pahall覺 olan覺n linki nedense resimleri bile daah g羹zel

Not: Tekrar hat覺rlatay覺m bez kay覺l覺 daha 覺k bulduunz saatleri payla覺rsan覺z sevinirim sayg覺lar..