TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurt D覺覺 Saat Al覺m覺 Hk.

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Yurt D覺覺 Saat Al覺m覺 Hk.

Mesaj omerkutay » 06 Haz 2015, 02:17

Merhaba arkadalar;
Forumdaki arkada覺n tavsiyesi 羹zerine yurt d覺覺ndan g羹ndelik kullanabileceim saat almaya karar verdim, i癟inizde bu siteden 羹r羹n alan varm覺? ald覺ysa nas覺l bir yol izleniyor kargo s羹resi ve oluabilecek aksakl覺klar nas覺l bir yol izlenmeli? olmukende moda saati deilde (sizin 繹nerebileceiniz moda saatlerinede a癟覺覺m) saat yapan bir markadan almay覺 yeeledim ve seiko makul geldi bana rekuden diye bir site tavsiye edildi bunun 羹zerine buradaki modellere bakarken istediime yak覺n bir 羹r羹n buldum yaln覺z baz覺 癟ekincelerim var, 羹r羹n羹n imitasyon olma durumu olabilirmi? g羹venilir bir sitemi? bakt覺覺m ayn覺 model saatler aras覺nda 20-30 $ fark var buda beni d羹羹nd羹r羹yor tabiki hesapl覺s覺n覺 almak istiyorum ama ucuz etin yahnisi durumu vuku bulmas覺ndanda korkuyorum bana l羹tfen yard覺mc覺 olun.. Linki aa覺da veriyorum g繹r羹 ve 繹nerilerinize ihtiyac覺m var ve bir husus daha N E M L 襤 l羹tfen bu ve t羹revleri benzeyen size daha ho gelen bez kay覺l覺 saat modellerinden daha 覺k ve daha spor bir model var ise l羹tfen payla覺n..

ucuz olan覺n linki ( nedense resimleri bile 癟irkin geldi :) ) = http://global.rakuten.com/en/store/brig ... /snn079p2/

pahall覺 olan覺n linki nedense resimleri bile daah g羹zel :) ) = http://global.rakuten.com/en/store/koma ... /snn079p2/

Not: Tekrar hat覺rlatay覺m bez kay覺l覺 daha 覺k bulduunz saatleri payla覺rsan覺z sevinirim sayg覺lar..
Kullan覺c覺 avatar覺
omerkutay

Ya: 42
Kay覺t: 05 Eki 2011, 21:55

Re: Yurt D覺覺 Saat Al覺m覺 Hk.

Mesaj manil » 06 Haz 2015, 09:27

Some people feel the rain. Others just get wet.

Bob Marley
Kullan覺c覺 avatar覺
manil

Kay覺t: 14 ub 2014, 12:33

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Merdo ve 216 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners