Yine uzunca bir yazı yazma girişiminde bulunmayacağım
Kişisel olarak komple altın saatlere pek ısınamıyorum. Fakat alacak bile olsam sizde komple altın skydweller da var eğer elden çıkartmadıysanız. Benim görüşüm royal oak offshore gibi vc overseas gibi spor saatlerin olduğu bir koleksiyonda komple altın skydweller bile çok bilek süresi görmüyordur diye düşünüyorum. Bunun yanına 2. bir komple altın saat almak biraz fazla cesurca ve bence gereksiz bir hamle olacağını düşünüyorum. Yanlış anlaşılma olmaması adına söylüyorum ben 2 saatide komple altın olması açısından değerlendiriyorum. Modeli çok seversiniz beğenmişsinizdir almak istersiniz onu bilemem tabiki.
Takas mevzuatına gelirsek. Zaten sizin AP'nin ederi o daytona ile 3 aşağı 5 yukarı aynı arada 2 bin dolardan fazla bir fark çıkmaması lazım 2 sininde 2. el olduğu düşünülünce. Yani siz 2 tane paneraiyi sadece 42mm lik Offshore için vermiş olacaksınız ki bu durumda ciddi zarar edersiniz diye düşünüyorum. Panerai konusunda çok bilgim yok ama sizinkilerin modellerine Chrono24 üzerinden şöyle bir baktım fiyat anlamında fikir vermesi amacıyla ben olsam böyle bir takasa girmezdim kendi adıma.
Burada yazdıklarımın hepsini eğer ben alacak olsaydım diye düşünerek yazdım. Yoksa Paul Newman daytona veya 42 mm Offshore kesinlikle çok güzel saatler 44 mm lik offshore varken onu verip 42 almanın çok akıl karı olduğunu düşünmüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam bileklerinizde ince değildi. Her ne karar verirseniz verin hayırlı olması dileğiyle
Sanki yine biraz uzun oldu