TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tissot PRC 100 Automatic İkinci El Değer Bilgisi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Tissot PRC 100 Automatic İkinci El Değer Bilgisi

Mesaj MehmetAli76 » 04 May 2015, 01:57

Arkadaşlar merhaba. Kullanmıç olduğum saatim olan tissot prc 100 otomatik saati satmak istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz acaba. Piyasa değeri hakkında ve istanbulda nereye gösterip değerlendirebileceğim konusunda bilgim yok.Forum üzerinden satış ilanı açmayı da düşünüyorum fakat piyasa değeri hakkında bilgim olmadığı için önce sizlere sormak istedim. Yarın sirkeci taraflarına geçeceğim uğramamı tavsiye edeceğiniz yerler varsa dikkate alabilirim Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler
KODU : T008414A
Resim
En son MehmetAli76 tarafından 04 May 2015, 14:01 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
MehmetAli76

Re: Tissot PRC 100 Automatic İkinci El Değer Bilgisi

Mesaj MehmetAli76 » 04 May 2015, 13:23

Yardımcı olacak kimse yokmu
Kullanıcı avatarı
MehmetAli76

Mesaj Bond » 04 May 2015, 13:42

Merhaba, İkinci el piyasa değeri için yerli ve yabancı satış sitelerine saatin kodu ile bakarak referans alabilirsin. Saatin tam kodunu eklersen web üzerinde satışta olan yerli ve yabancı örneklere bakılabilir. Saatçiler alır mı veya ne kadar fiyat ile alır kesin bir şey söylemek zor ancak almaları halinde normal son kullanıcı satışına göre çok daha düşük ödeyeceklerdir. Sadece satış amaçlı kullanımları önlemek adına TSF'de ilan açmak için Şubat 2015 sonrası aktivite kuralı getirilmiştir. Forumda aktivite sonrası ilan kurallarına uygun şekilde burada ilan açılabilmesi mümkündür. İyi forumlar :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj SeRxx » 04 May 2015, 13:42

Saatin garanti, kondisyon, kutu sertifika durumu önemli faktörler bu durumda. Ortalama olarak alınabilecek en düşük fiyatı üzerinden % 30-40 düşürüp satabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj MehmetAli76 » 04 May 2015, 14:02

Saat kodu ve temsili resim eklendi
Kullanıcı avatarı
MehmetAli76

Mesaj mturann » 04 May 2015, 14:59

Piyasada bulunabilecek en düşük sıfır fiyatı üzerinden % 40 aşağısı gibi. İkinci el maalesef bu şekilde. Bu tarz ürünlerin ticaretini yapanlar sıfır ürünün tam & 50 sini veriyorlar üzerine de % 10 ya da % 20 gibi kar koyup satıyorlar. Siz ticaretini yapmadığınız için piyasada bu ürünün sıfır fiyatı en düşük ne kadara bulunabiliyor onu tespit edeceksiniz. Bulduğunuz en düşük fiyattan % 40 gibi bir fiyat indirimi yapıp satışa sunacaksınız. Sistem ana hatları ile bu şekilde. Farklı fikirler ve uygulamalar vardır. Sonuçta mal size ait. Keyfe keder serbest piyasa.
Kullanıcı avatarı
mturann

Mesaj sonaysonay » 19 May 2015, 20:44

saate ait referans kodu iletirmisini
Kullanıcı avatarı
sonaysonay

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Merdo ve 216 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners