Aranıza yeni katıldım. Acilen tecrübe ve tavsiyelerinize ihtiyacım var. Yakın zamanda evleniyorum ve müstakbel eşimin ailesi bana saat almak istiyor.Benim tahminimce ayırdıkları bütçe 2000-3000 TL civarı. Sağolsunlar sen beğen gibi bir yaklaşımda bulunuyorlar. Daha yüksek fiyatlara çıkmak da benim içime sinmiyor açıkçası.
Benim için önemli olan şey, saatin işi saat olan bir firma tarafından üretilmiş olması. Kotçunun, parfümcünün, çantacının saatlerine pek sıcak bakamıyorum ve ben yönlendirmezsem korkarım o şekilde bir saat bana takılacak.
İç Anadolu'da yaşadığım için burada sadece saat&saat var ve orada da benim ilgimi çeken sadece ML satılmakta. Başka markaların beğendiğim modellerini de gidip deneme şansım da maalesef yok. internet'teki fiyatların daha cazip olduğunu da gözönünde bulundurarak oradan sipariş verilmesi daha muhtemel gözüküyor. Benim tercihim klasik bir saat olması, hatırasından dolayı uzun yıllar dayanması. Araştırdıkça işin içinden çıkamaz hale gelmeye başladım, sonra kendimi uçuk fiyatlar da buldum

Kendi tecrübelerinizden yola çıkarak 2000-3000 aralığında önerebileceğiniz markaları ve modelleri paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler,