TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

襤kinci El Saat Sat覺 D羹kkan覺 A癟覺lmas覺 Hakk覺nda Yorumlar

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

襤kinci El Saat Sat覺 D羹kkan覺 A癟覺lmas覺 Hakk覺nda Yorumlar

Mesaj mehmetalpcan » 21 Nis 2015, 21:52

tsf forum olarak neden bir veya iki arkada覺m覺z istanbul ve ankara da ikinci el saat d羹kkan覺 a癟m覺yoruz.beendiimiz saatleri bir d羹nya para vererek almaktansa yeri ve muhatab覺 belli olan bir arkada覺m覺z dan alal覺m hem o kazans覺n hem tsf 羹yeleri. razz kardeimiz bu konuda otorite sadan soldan d羹nyan覺n 繹b羹r ucundan almaktansa takas ve pein al覺mlarla saati g繹rerek almak daha mant覺kl覺 olmazm覺?saatin ge癟mii belli olur birde yan覺nda 癟ay i癟ebilecek kadar cafe olsa tad覺ndan yenmez.ankara istanbul aras覺 art覺k iki saat neden olmas覺n en az覺ndan tart覺al覺m.?
i癟ki b羹t羹n k繹t羹l羹klerin anas覺d覺r Hz Muhammed SAV.
Kullan覺c覺 avatar覺
mehmetalpcan

Ya: 56
Kay覺t: 05 Mar 2010, 22:38

Re: tsf forum y繹neticilerine 繹neri

Mesaj Thevenin » 21 Nis 2015, 22:14

Resim

Muhtesem bir fikir.
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj Baran » 21 Nis 2015, 22:18

Dostun dosttan para kazanmasi etik olmaz.Zamaninda cok alisverisim oldu ama para isin icine girince insanlar degisiyor malesef ya cinsiyet maddi durum farketmeksizin.Arkadasin saat aliyor kaca aldin diye soruyorsun meraktan,15dk dusunuyor yarin 繹bur gun benden alirsa para kazanayim diye aldigi rakami solemiyor.Benim gibi fazla durustseniz birsure sonra sayginizi yitiriyorsunuz.Gittim sifir aldim en sevdigim saati artik ilgilendirmiyor kimin hangi saati kaca aldigi yada kaca sattigi...Arkadaslikta ticaret menfaat olmaz ben bu yasima kadar bole yaptim ama herkes ayni degil.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj effes » 21 Nis 2015, 22:24

buyuk avantaj olabilmesi ne kadar ihtimal dahilinde ise Baran'in soyledikleri de o kadar ihtimal dahilinde maalesef... eger boyle bir sey hayata gecirilecekse cok saglam bir zemin uzerind oturtulmali kanimca...
Kullan覺c覺 avatar覺
effes

Kay覺t: 27 Mar 2015, 23:57

Mesaj Bg17 » 21 Nis 2015, 22:24

Baran yazd覺:Dostun dosttan para kazanmasi etik olmaz.Zamaninda cok alisverisim oldu ama para isin icine girince insanlar degisiyor malesef ya cinsiyet maddi durum farketmeksizin.Arkadasin saat aliyor kaca aldin diye soruyorsun meraktan,15dk dusunuyor yarin 繹bur gun benden alirsa para kazanayim diye aldigi rakami solemiyor.Benim gibi fazla durustseniz birsure sonra sayginizi yitiriyorsunuz.Gittim sifir aldim en sevdigim saati artik ilgilendirmiyor kimin hangi saati kaca aldigi yada kaca sattigi...Arkadaslikta ticaret menfaat olmaz ben bu yasima kadar bole yaptim ama herkes ayni degil.

Bende ayni sekilde dusunuyorum, arkadas arkadas, esnaf esnaf olarak kalsin... Herkes yerini bilir, bozulma kirilma olmaz...

Thevenin, boston subesi olarak faaliyete baslayacagin soyleniyor :lol: :lol:
Time is too precious to be measured by a cheap instrument...
Kullan覺c覺 avatar覺
Bg17

Kay覺t: 27 Oca 2012, 07:42

Mesaj Thevenin » 21 Nis 2015, 22:34

Ben " cay icebilecek kadar cafe " kismiyla ilgileniyorum panpa, muthis bir olay.

Resim

:D
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj kilimanjaro » 21 Nis 2015, 22:51

Baran hakl覺 beyler ama Thevenin de hakl覺 ... bir orta yol bulabiliriz :thumbup:
Ne kadar farkl覺 olursa olsun, sana ait olmayana tenezz羹l etme , ve ne kadar basit olursa olsun senin olandan asla vazge癟me

Ernesto Che GUEVARA
Kullan覺c覺 avatar覺
kilimanjaro

Ya: 51
Kay覺t: 15 Eki 2014, 21:43

Mesaj Cct » 21 Nis 2015, 22:56

襤kinci el saat esnafl覺覺 biraz emlak癟覺l覺k gibi. Kimse emlak癟覺lar覺 sevmez :D

Ayr覺ca forumun ikinci el b繹l羹m羹 kapsam ve fiyat olarak zaten piyasan覺n 癟ok 繹tesinde ki b繹yle bir d羹kkan oluumunda normal fiyatlar覺n 羹zerine kar ekleneceini de unutmamak laz覺m.

襤lla olsun derseniz CCT LUXURY GOODS olarak saatlerinizi seve seve (繹ld羹re 繹ld羹re) al覺r覺m :lol:
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], Merdo ve 215 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners