Uzun bir aradan sonra sizlerle en son tutkum olan Meistersinger'den bahsetmek isterim:
Bundan yaklaşık iki ay önce yine Sirkeci'de dolaşırken gözüm Tevfik Aydın'ın vitrininde Meistersinger'lere takıldı.
Uzun süredir kendilerine ilgi duyarım: ancak hiç yakından inceleme fırsatım olmamıştı. Hadi, bundan iyi fırsat olmaz dedim ve girdim mağazaya..
Ömer Bey ile hal-hatırdan sonra sebebi ziyaretimi söyledim ve başladık modellerin üzerinde sohbet etmeye ...
Sohbetin 2. dakikasında 'evet..bir MeisterSinger sahibi olma zamanının geldiğine' karar verdim..ama hangisi ?
Bu ödüllü marka, ödülünü nasıl almıştı..tabi ki single-hand.
Bu durumda No:1 iyi bir seçimdi...evet bir MeisterSinger'im vardı artık.
Marka, sadece single-hand ile devam etme kararı almıştı....diğer modellerin son örnekleri ise yine Tevfik Aydın'ın vitrininde sergilenmekte olduğu hiç aklımdan çıkmıyordu.
Alman Ruhu artık benliğimi sarmıştı...birkaç hafta sonra yine kendimi Sirkeci'de buldum..
Bu sefer hangisi ?
Seçimim Scrypto Unitas oldu. Sevdiğim bir makine, yeni tutkunu olduğum bir marka ile birleşmişti..ve böylece ikinci MeisterSinger'de artık envanterde idi....
Dedim ya Tutku bambaşka bir şey...ve ardından Pangaea 2Z ve sonrasında farklı bir Scrypto geldi..
Tabi ki Alman ekolü ile tanışmışken Cordovan kayışları da unutmak olmazdı..bir kısmını cordovan kayışlarla değiştirdim.
Eleştirebileceğim tek yer; bazı baz modellerin maliyet kaygısı ile arka kapaklarının şeffaf olmaması...
Az ile Çoğ'u anlatan MeisterSinger artık benim son tutkum..
Şimdi artık bir final gerekebilir: hangisi olur karar vermedim ancak Circularis 'in şansı çok yüksek

Bu finali yapabilirsem yine bu sayfadan paylaşmak dileğim ile sevgi ve saygılarımı sunarım.
Zafer SOĞANCIOĞLU