TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Forumda Neden Hublot Markası Tercih Edilmiyor ?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Forumda Neden Hublot Markası Tercih Edilmiyor ?

Mesaj onboardx » 23 Eyl 2014, 15:03

Arkadaşlar merhaba. Kutu açılış indexine bakarken dikkat ettim de hublot forum kullanıcıları tarafından pek tercih edilmemiş. Güzel tasarımları var aslında. Hublot hakkındaki görüşlerinizi merak ettiğim için ve bilgi sahibi olmak istediğim için böyle bir konu açtım.En azından marka hakkında bilgi sahibi olabilir bilmeyen arkadaşlar da.
Kullanıcı avatarı
onboardx

Re: Forumda Hublot tercih edilmiyor gibi?

Mesaj Cct » 23 Eyl 2014, 15:16

Çok pahalı :D

Şaka bir yana ben çok beğeniyorum Hublot'ları. Kasa işçiliği, detayı ve tasarımı konularında da çoğu markayı üzeceğini düşünüyorum fakat kitlelerini jet set tutmak için sürekli fiyat arttırıyorlar. (Genele bakarsak başarılı da oldular)

Hublot genç bir marka, benimle yaşıt. Bu yüzden bu bütçelere çıkıldığında genellikle hikayesi, geçmişi, bilinirliği olan markalar tercih ediliyor.

Ben tercih eder miyim? Uygun şartlarda ederim :thumbup: :)
Her türlü saat itinayla takılır.
Kullanıcı avatarı
Cct

Re: Forumda Hublot tercih edilmiyor gibi?

Mesaj onatozer » 23 Eyl 2014, 15:21

Selamlar, Hublot genel olarak ETA mekanizmalı saatleri inhouse fiyatlarına sattığı icin pek rağbet görmüyor tahminimce. Şahsen ben Classic Fusion modellerini beğeniyorum. Bu modeller markanın en düşük fiyat gamında olsa bile aynı fiyat aralığında ilgimi daha cok çeken birçok başka marka olduğu icin almayı hiç dusunmedim. Zannedersem diğer üyeler de aynı sebeplerden ötürü pek tercih etmiyorlar.
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Re: Forumda Neden Hublot Markası Tercih Edilmiyor ?

Mesaj ermansire » 23 Eyl 2014, 15:24

Bedava versen takmayacağım birkaç markadan biri.
instagram.com/ermansire
Kullanıcı avatarı
ermansire

Mesaj onatozer » 23 Eyl 2014, 15:28

Aman ermansire okadar da hakkını yemeyelim, bedava verseler yerine alınacak saatle takas etmeye gidene kadar yolda takılır. :lol:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj SeRxx » 23 Eyl 2014, 15:31

Kendi fiyat aralığında, kendisinden çok daha güçlü markalar olduğundan tercih edilecek durumdan çıkıyor malesef.

Bir dönem ürettiği manufacturer mekanizmanın ETA'nın kopyası olduğu söylentisi çıkmıştı.

Özet olarak kafamda hiçbir zaman bir Hublot alma hayali olmadı, olacağını da sanmıyorum.
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj Jazz » 23 Eyl 2014, 15:57

Bazı modelleri dizayn olarak çok beğensem de istenilen fiyatları haketmediğini düşünüyorum. OnatOzer in de söylediği gibi o fiyatlara inhouse makineli başka markalar tercih edilebilir. Ama fiyatları daha makul olsa almak isteyeceğim bir kaç modeli var :D
Kullanıcı avatarı
Jazz

Mesaj BarisFB » 23 Eyl 2014, 16:16

Aynen...sonuçta bir saate niçin dünyanın parası verilir diyince bence marka imajı, tarihçe, işçilik, movement decoration gibi kriterler geliyor.

Hublot'a da tarihçe desen yok, işçilik desen eh, in-house veya çok tarihi önemi olan bir kalibre desen yok...ama gel gör ki AP / PP / VC fiyatları istenio nerdeyse.

Bir de marka imajı bence çok negative çünkü genellikle büyük, kaba saatler yapıyorlar ve gidip o parayı "understated elegance" diye tabir edeceğimiz bir JLC / PP / ALS gibi bir markaya vermektense Hublot'ya vermeyi tercih eden kişilerle bir tutulmak istenmemesi de bir faktör bence.

Mesela ben saatlerle bu kadar ilgili değilken çok gittim geldim...hatta Carbon olan Big Bang'i nerdeyse alıyordum...biraz işin içine girdikçe bu saatin nesi değerli diye sordukça iyice soğudum markadan.

Sonuçta Hublot'da o parayı yukarda saydığım kriterlere değil, F1 / Dünya Kupası sponsorluğuna, boy boy reklamlara veriyorsunuz bence.

Fiyatı daha makul olsa belli amaçlar için alınır bence ama o paraların saati gerçekten değil yazık günah :thumbup:
ex-nick: watch1907
Kullanıcı avatarı
BarisFB

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 89 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners