TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Submariner 114060 Bezel Sorunu

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Rolex Submariner 114060 Bezel Sorunu

Mesaj ysrFCB » 17 Eyl 2014, 02:12

herkese merhabalar ben uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum hatta cok bilgi sahibi oldum ve hep icimde tesekkur ettim ve bu site sayesinde saat secimim ve dusuncem cok daha farkli oldu ve tanisma kismeti buguneymis :)
soruma gelince ben yaklasik 4 aydir rolex submariner 114060 kullaniyorum tabi bu secimde bu sitedeki degerli arkadaslar ve abilerin sayesinde oldu yoksa yanindan bile gecmezdim klasik on yargi iste :roll: tabi suan cok mutluyum secimden ama sorun su ben biraz simetrik hastasiyim ve bezeli cevirince tik sesinden sonra tum cizgiler ust uste geliyor tabi kadrandaki saniye cizgileriyle ayni hatta duruyor malum diver bezel geri donmez ama bunda 1mm den az bile bi bosluk var yani cok asiri dikkat lazim anlamak icin ama bu beni asiri rahatsiz ediyor cunku azda olsa cizgiler yamuluyor tabi one dogru degil arkaya dogru bosluk var ve buda benim cok sevdigim saatten sogutuyor acaba sub kulanicilarinda boyle bir sorun varmi? yoksa o tik sesinden sonra tamamen sabit hic bir sekilde bosluk arkaya dogru kayma olmuyor eger oyleyse sikintimi nasil hallederim yay sorunumu yoksa bezel dislerimi yardimici olursaniz cok sevinirim uzattigim icin ozur dilerim eger bi yanlis yazi yada ifade varsa kusuruma bakmayin yabanciyim cunku :roll: . selamlar
ysrFCB

Re: Rolex Submariner 114060 Bezel Sorunu

Mesaj okz » 17 Eyl 2014, 16:32

Merhabalar, şimdiye kadar kullandığım 4 Submarinde de bu vardı, yani sizin saatinizdeki bir problem olarak görmeyin, sanırım hepsinde var.
Kullanıcı avatarı
okz

Mesaj ysrFCB » 17 Eyl 2014, 17:35

okz
cok tesekkur ederim en az sorun olmadigni bilmek daha iyi ama bu benim goz zevkimi cok bozucak bakalim hayirlisi.
ysrFCB

Mesaj onatozer » 17 Eyl 2014, 22:23

Selamlar, Rolex bu konudaki en özenli markalardan birisi, kusursuza yakın olsa da malesef o da kusursuz degil, submarinerin 4-5 karı degerdeki saatlerde bile tarih penceresi ve bezelde boşluk gibi bu tarz ufak detay hataları olabiliyor. Ben de baslarda bunlara cok takiktim ancak zamanla oyle efsane modellerde oyle sorunlar gordum ki bunlara takilmamanin ve kul yapısı kabul edip mutlu olmaya çalısmanın en dogrusu olduguna karar verdim, size de tavsiyem aynısını yapıp saatinizin keyfini sürmek olacaktır :thumbup:
"Watch Idiot Savant"
Kullanıcı avatarı
onatozer

Mesaj ysrFCB » 17 Eyl 2014, 22:45

OnatOzer
moral icin tesekkur ederim ve dediginiz gibi en guzeli saatin keyfini surmek tekrar tesekkur ederim :thumbup:
ysrFCB

Mesaj vmetin » 18 Eyl 2014, 09:51

Moral bozmak gibi olmasın benim saatte yok
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj baskentco » 18 Eyl 2014, 21:53

merhabalr, saatiniz hayırlı olsun, şık ve eskimeyecek bir model, ufak şeylere takılmasanız aha rahat keyif sürebilirsiniz, ama yapı insanın elinde olmuyor maalesef. yanlış anlamayın ama, bu site sayesinde bu kadar bilgilenmeniz sayesinde rolex tercih ettiğinizi belirtmişsiniz de, acaba aksi takdirde nası bir model düşünürdünüz ki gerçekten merak etim.
Kullanıcı avatarı
baskentco

Mesaj ysrFCB » 19 Eyl 2014, 00:05

vmetin
abicim zaten moral pek yerinde degil bi iyi bi kotu :roll: bakalim hayirlisi sagol yorum icin.
ysrFCB

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 89 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners