herkese merhabalar ben uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum hatta cok bilgi sahibi oldum ve hep icimde tesekkur ettim ve bu site sayesinde saat secimim ve dusuncem cok daha farkli oldu ve tanisma kismeti buguneymis
soruma gelince ben yaklasik 4 aydir rolex submariner 114060 kullaniyorum tabi bu secimde bu sitedeki degerli arkadaslar ve abilerin sayesinde oldu yoksa yanindan bile gecmezdim klasik on yargi iste

tabi suan cok mutluyum secimden ama sorun su ben biraz simetrik hastasiyim ve bezeli cevirince tik sesinden sonra tum cizgiler ust uste geliyor tabi kadrandaki saniye cizgileriyle ayni hatta duruyor malum diver bezel geri donmez ama bunda 1mm den az bile bi bosluk var yani cok asiri dikkat lazim anlamak icin ama bu beni asiri rahatsiz ediyor cunku azda olsa cizgiler yamuluyor tabi one dogru degil arkaya dogru bosluk var ve buda benim cok sevdigim saatten sogutuyor acaba sub kulanicilarinda boyle bir sorun varmi? yoksa o tik sesinden sonra tamamen sabit hic bir sekilde bosluk arkaya dogru kayma olmuyor eger oyleyse sikintimi nasil hallederim yay sorunumu yoksa bezel dislerimi yardimici olursaniz cok sevinirim uzattigim icin ozur dilerim eger bi yanlis yazi yada ifade varsa kusuruma bakmayin yabanciyim cunku

. selamlar