TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Rolex Bayilerinden Saat Al覺m覺 Hakk覺nda Yorum

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Rolex Bayilerinden Saat Al覺m覺 Hakk覺nda Yorum

Mesaj stroustrup » 30 Au 2014, 20:31

Merhaba,

Konu fiyatlar hakk覺nda olduundan foruma uygun olup olmad覺覺 konusunda emin olamad覺m, uygun deilse zaman覺n覺z覺 ald覺覺m i癟in 羹zg羹n羹m.

Yeil Rolex Submariner(116610 LV) alma konusunda karar覺m覺 verdim. Bug羹n butikten bu saat i癟in 9.400 CHF (yakla覺k 22.250 TL) fiyat ald覺m. Grey market ya da ikinci el d羹羹nm羹yorum, dorudan butikten s覺f覺r sat覺n almak istiyorum. Takip ettiim baz覺 bal覺klarda bu saat i癟in butikten bu fiyatlar覺n 癟ok alt覺nda(yanl覺 hat覺rlam覺yorsam 15-16K civar覺nda) fiyatlar al覺nd覺覺n覺 okumutum. Bu %28-33 aral覺覺nda bir pazarl覺k anlam覺na geliyor. Rolex butiinde bu oranlarda indirim almak m羹mk羹n m羹d羹r? Yak覺n zamanda butikten saat alm覺 olanlar覺n bu konudaki deneyimleri nedir?

Sayg覺lar
Kullan覺c覺 avatar覺
stroustrup

Kay覺t: 26 Haz 2014, 19:10

Re: Rolex sat覺n al覺rken pazarl覺k limitleri nedir

Mesaj Cct » 30 Au 2014, 20:46

15-16K gibi rakamlar覺 sadece 114060 i癟in alabilirsiniz. (Daha y羹ksekte olabilir)

Herhangi bir Submariner modeli i癟in %28-33 gibi indirimler resmi bayide imkans覺z gibi.

Bahsettiiniz rakamlar Grey Market rakamlar覺 olabilir.
Her t羹rl羹 saat itinayla tak覺l覺r.
Kullan覺c覺 avatar覺
Cct

Ya: 40
Kay覺t: 21 Oca 2013, 20:07

Rolex sat覺n al覺rken pazarl覺k limitleri nedir

Mesaj SeRxx » 30 Au 2014, 21:31

1 ay 繹nce Bodrum Rolex bayisine girip Submariner denedim. 襤ndirim oranlar覺n覺 sordum; "Normalde %3 yap覺yoruz ama maaza sahibi hemeriniz olduu i癟in %5'e 癟覺kabilir" diye bir cevap ald覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj stroustrup » 30 Au 2014, 21:43

SeRxx yazd覺:1 ay 繹nce Bodrum Rolex bayisine girip Submariner denedim. 襤ndirim oranlar覺n覺 sordum; "Normalde %3 yap覺yoruz ama maaza sahibi hemeriniz olduu i癟in %5'e 癟覺kabilir" diye bir cevap ald覺m.

slubuna bak覺l覺rsa Rolex yerine pazarda domates satmas覺 daha isabetli olurmu o arkada覺n ;) Ben Nianta覺 butiinde daha pazarl覺a girimeden liste fiyat覺 羹zerinden yakla覺k %10 indirim 繹nerildiini g繹rd羹m, pazarl覺kla nereye giderdi bilmiyorum, konuyu a癟ma sebebim de bunu 繹renmek zaten. O s覺ra al覺c覺 olmad覺覺mdan fazla zorlamam覺t覺m. Bodrum esnaf覺 malesef her konuda 癟ok y羹ksekten u癟uyor, 癟orbac覺s覺 da Rolex bayisi de ayn覺 kafada anla覺lan.
Kullan覺c覺 avatar覺
stroustrup

Mesaj Proscd » 30 Au 2014, 21:51

Ankara Panora Rolex'te Submariner i癟in iskonto oran覺n覺 sorduumda %7 olarak belirtmilerdi. Nakit alaca覺m覺 s繹ylediimde en fazla %10 dediler. Bir akrabam覺n tan覺d覺覺 varm覺 galiba butik te personel indirimi ile %20 civar覺 olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
Proscd

Ya: 35
Kay覺t: 20 Kas 2012, 03:59

Mesaj okz » 30 Au 2014, 21:52

Yeil submariner veya 癟elik daytona i癟in bayiden herhangi bir indirim alabileceinizi sanm覺yorum, belki 癟ok ufak bir oran olabilir
Kullan覺c覺 avatar覺
okz

Ya: 45
Kay覺t: 25 May 2011, 12:32

Mesaj stroustrup » 30 Au 2014, 21:54

Proscd yazd覺:Ankara Panora Rolex'te Submariner i癟in iskonto oran覺n覺 sorduumda %7 olarak belirtmilerdi. Nakit alaca覺m覺 s繹ylediimde en fazla %10 dediler. Bir akrabam覺n tan覺d覺覺 varm覺 galiba butik te personel indirimi ile %20 civar覺 olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum.

Akraban覺z覺n bu balant覺s覺n覺 kullanma imkan覺m覺z var m覺d覺r peki? ;))
Kullan覺c覺 avatar覺
stroustrup

Mesaj Proscd » 30 Au 2014, 21:55

stroustrup yazd覺:
Proscd yazd覺:Ankara Panora Rolex'te Submariner i癟in iskonto oran覺n覺 sorduumda %7 olarak belirtmilerdi. Nakit alaca覺m覺 s繹ylediimde en fazla %10 dediler. Bir akrabam覺n tan覺d覺覺 varm覺 galiba butik te personel indirimi ile %20 civar覺 olaca覺n覺 d羹羹n羹yorum.

Akraban覺z覺n bu balant覺s覺n覺 kullanma imkan覺m覺z var m覺d覺r peki? ;))

Kendim kullanmay覺 d羹羹n羹yorum netlik kazan覺nca :)
Kullan覺c覺 avatar覺
Proscd

Ya: 35
Kay覺t: 20 Kas 2012, 03:59

Sonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 88 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners