TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Swatch Grup Markalar覺n覺n Mekanizmalar覺 Hakk覺nda Bilgi

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Mesaj Hublot » 06 Au 2014, 02:44

Bu markalar swatch'in markalar覺 bu saatlerin mekanizmaz覺 swatch taraf覺ndanm覺 羹retiliyor yoksa kendileri mi 羹retiyor ?
Prestij ve l羹ks markalar
Breguet
Harry Winston
Blancpain
Glash羹tte Original (Almanya)
Jaquet Droz
L矇on Hatot
Tiffany & Co.
Omega

st fiyat grubu
Longines
Rado
Union Glash羹tte (Almanya)

Orta fiyat grubu
Tissot
Calvin Klein watch & jewelry
Balmain
Certina
Mido
Hamilton

Temel grup
Swatch
Flik Flak
Kullan覺c覺 avatar覺
Hublot

Kay覺t: 03 Au 2014, 20:56

Mesaj Thevenin » 06 Au 2014, 04:26

Bir kisminin mekanizmalari ETA.

Mekanizmalarini ETA'dan temin etmeyen bazi markalar icin yine Swatch Group dahilindeki bu markalara entegre kuruluslar uretiyor. Breguet & Lemania ve Blancpain & Fr矇d矇ric Piguet gibi.

Glash羹tte, Harry Winston, Jaquet Droz gibi butik markalarin kendi atolyelerinde yaptiklari mekanizma uretimi ve birlestirme, bazi onemli parcalarin disardan temini ile tamamlaniyor. Disarisi da yine Swatch Group bunyesindeki kuruluslar.

Elbette mekanizma disinda kadran, kasa ve kasaya baglanan diger parcalar gibi kalemleri goz ardi etmemek gerek. Bunlar da eger marka tarafindan tamamlanmiyorsa yine buyuk oranda grup catisindaki kuruluslarca uretiliyor veya tamamlaniyor. Ornegin Breguet, Blancpain ve Jaquet Droz gibi markalara ait bazi saatlerin kasalari Simon & Membrez uretimi, kadranlarin bir kismi da yine Swatch Group'a bagli Rubattel & Weyermann.

Sonuc olarak " Swatch " vs " Swatch Group " :D
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Re: Swatch Grup Markalar覺n覺n Mekanizmalar覺 Hakk覺nda Bilgi

Mesaj Hublot » 06 Au 2014, 14:29

Thevenin yazd覺:Bir kisminin mekanizmalari ETA.

Mekanizmalarini ETA'dan temin etmeyen bazi markalar icin Swatch Group dahilindeki yine bu markalara entegre kuruluslar uretiyor. Breguet & Lemania ve Blancpain & Fr矇d矇ric Piguet gibi.

Glash羹tte, Harry Winston, Jaquet Droz gibi butik markalarin kendi atolyelerinde yaptiklari mekanizma uretimi ve birlestirme, bazi onemli parcalarin disardan temini ile tamamlaniyor. Disarisi da yine Swatch Group bunyesindeki kuruluslar.

Elbette mekanizma disinda kadran, kasa ve kasaya baglanan diger parcalar gibi kalemleri goz ardi etmemek gerek. Bunlar da eger marka tarafindan tamamlanmiyorsa yine buyuk oranda grup catisindaki kuruluslarca uretiliyor veya tamamlaniyor. Ornegin Breguet, Blancpain ve Jaquet Droz gibi markalara ait bazi saatlerin kasalari Simon & Membrez uretimi, kadranlarin bir kismi da yine Swatch Group'a bagli Rubattel & Weyermann.

Sonuc olarak " Swatch " vs " Swatch Group " :D

Bilgi i癟in teekk羹rler
Kullan覺c覺 avatar覺
Hublot

Kay覺t: 03 Au 2014, 20:56

Mesaj dsecilir » 10 Ara 2014, 16:20

Arkadalar merhaba 繹ncelikle forumda emei ge癟en herkese teekk羹rler forum sayesinde saatlerin bir derya benim ise bir damla bilgiye sahip olduunu 繹rendim.Genel olarak saatlerde dikkatimi 癟eken konu 羹zerine cevap bulmay覺 umuyorum. Yeni ald覺覺m Longines HydroConquest L36904036 quartz saatimin saniye ibresi baz覺 rakamlar覺n 羹zerine tam oturuyor baz覺lar覺na ise oturmuyor bunu sorduum her saat癟i bu bir sorun deildir dedi ve benim seiko chronograph saatimdede mevcuttu bu konu bilgisi olan 羹stadlar bilgi verirlerse 癟ok memnun olurum.
Kullan覺c覺 avatar覺
dsecilir

Kay覺t: 09 Ara 2014, 23:57

Mesaj tachyon » 11 Ara 2014, 15:59

dsecilir yazd覺:Arkadalar merhaba 繹ncelikle forumda emei ge癟en herkese teekk羹rler forum sayesinde saatlerin bir derya benim ise bir damla bilgiye sahip olduunu 繹rendim.Genel olarak saatlerde dikkatimi 癟eken konu 羹zerine cevap bulmay覺 umuyorum. Yeni ald覺覺m Longines HydroConquest L36904036 quartz saatimin saniye ibresi baz覺 rakamlar覺n 羹zerine tam oturuyor baz覺lar覺na ise oturmuyor bunu sorduum her saat癟i bu bir sorun deildir dedi ve benim seiko chronograph saatimdede mevcuttu bu konu bilgisi olan 羹stadlar bilgi verirlerse 癟ok memnun olurum.

Saniye kolunun indexleri tutmamas覺 kronik quartz saat sorunu. Bende kinetik bir Seiko var onda da ayn覺 problem var. Anlad覺覺m kadar覺yla 羹reticiler bu sorunu hi癟 kafaya takm覺yorlar. Hadi ucuz saatlerde bunu anlar覺m da Longines gibi bir markan覺n bilmem ka癟 bin dolara satt覺覺 bir saatte b繹ylesine g繹ze batacak bir hatay覺 yapmalar覺 affedilir cinsten deil. Quartz saatleri 繹nce inceleyip ona g繹re sat覺n almak gerekiyor.
Kullan覺c覺 avatar覺
tachyon

Kay覺t: 23 Eki 2010, 23:29

Mesaj raven » 11 Ara 2014, 21:45

bu durum benim de can覺m覺 s覺k覺yor. o kadar para ver ama saniye ve indeksler birbirini kar覺lamas覺n :evil: en iyisi akar saniyeli saat almak :twisted:
D羹羹n羹yorum 繹yleyse var覺m, d羹羹nemiyorum 繹yleyse mal覺m!
Kullan覺c覺 avatar覺
raven

Ya: 54
Kay覺t: 26 Nis 2013, 19:31

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425, Dorukeski, Eterna, fsinan, Google [Bot], Icarnaceast, kirpi ve 238 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners