3.570 CHF idi burada özel proje fiyatı listeside 6.490 CHF idi ancak zam geldi 7.000 CHF üstünde şu an listesi stock model Concord C2 Chrono rubber kayış versiyonların. Biri saatçiye satmış, takaslamış veya consignee bırakmış olabilir gayet normal bence ancak sahibinden'e düşmüş nedir magazin gazetesi manşeti gibi
Sahibinden'de bir sürü saat satılıyor, alanlardan birisi vermiş olabilir numarası görünmüyor. Benim foruma yüklediğim proje zamanı olanla aynı fiyat 3.570 CHF ile TSF ilanlarda var 6 numara. Dışarıya yüksekten vermeyi veya satmayı şu an düşünmüyorum 1-2 tane ek kaldı sonra forumdan isteyen olmazsa bayisine verilebilir Antalya'dan daha rahat satılır. Ancak sahibinden'de görüp alanda çıkabilir kimin saati ise ihtiyacı vardır, başka şey alacaktır veya kar edecektir satmıştır olabilir

Sonuçta saat özel sistem nedeni ile normalde bayiden alınmayacak indirimle proje zamanı satıldı burada. Bu bir ürün nihayetinde, açıkçası bu kadar şaşıracak bir durum gelmedi bana.
Steiny TSF SE'lerden de TSF içinde zaman zaman satılanlar dışında 4-5 tane yabancı alıcı tarafından bazı global forumlarda ve eBay'de satıldı listelerinin çok üzerine daha önceki yıllarda