Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
Filmi geçen hafta izledim daha TR de vizyona girmedi sanırım. Omega Hour Vision çok şık ve klas, film için imdb'de 8.2 puanda şu an ama bence ancak 7'lik diyebilirim.
İlgimi çeken nokta saatin yan kısımlarının tasarımı; saydam bölgeler var ve farklı açılardan mekanizma görüşü sağlıyor.
Sağol Nicky. Bu detay fark katmış diğer modellerden ayırmış bence. Çokta sırıtmıyor, abartmamışlar komple saydam saatler görüyorum onların bazıları hiç hoş durmuyor. Ama bir arkadaşımda geçen sene görüp çok beğendiğim model vardı markasını unuttum, onu öğrenmeye çalışacağım tekrardan. Bir kaç güzel foto ekleyelim. Konuyu Clooney'den sırf saate çektim sanırım, kusura bakma.
Saydam parça 360 derece çevreliyormuş saati bu arada.