Beni ablogtoread.com da yayınlanan yazılarımdan hatırlarsınız. İşlerin yoğunluğu nedeniyle oradaki yazılara devam edemediysemde karşınıza ilginç bir proje ile çıkıyorum bugün. Karbon fiber kasalı bir saat üretmeye başlayacağız. Aslında proje ilginç bir şekilde gelişti, Amerika'dan bir işadamı bizimle seramik ve karbon fiberden çok miktarda bazı ürünlerin üretimiyle ilgili bağlantıya geçti. Daha sonra çalışmalar devam ederken, yeni teknolojilerle saat kasası üretmenin çok mantıklı olacağını düşündüm. Şu anda bu konuda çalışıyoruz. Klasik bir saat tasarımıyla başlıyoruz, daha sonra daha ilginç konseptlere geçeceğiz. Aslında karbon fiber ile, metalle yapılması çok zor olacak tasarımları hayata geçirmek mümkün, çok ilginç yerlere gidecektir bu proje. Ancak dünyada saat meraklıları klasik tasarımlara daha çok ilgi gösterdiklerinden başlangıç çok sade olacak.
Tabi kasa malzemesine yakışır kaliteli bir mekanizma ve safir cam ile saat tamamlanacak. İsviçre dışına çıkmayı düşünmüyoruz mekanizma olarak. Başlangıçta küçük adımlarla otomatik bir saat, daha sonra kronograf, sonra yol bizi nereye götürüse

Konuyla ilgili düşücelerinizi merakla bekliyorum arkadaşlar.