Saatin resmi http://www.mauricelacroix.com/Watch/Entry/Collection/pontos-1/Id/pontos_decentrique_phase_de_lune-146.sls bu adreste var.

Saatin day/night yani gece gündüz plağı var. Saati ayarlarken saat 7 am ise beyaz güneş ışığı fakar 7 pm ise gece yıldızlı bir görüntü oluşuyor. Ancak saati çok kulanmadığımdan yeni fark etttiğim bir sorun var. Saatin tarih özeliği saat 12 de bir gün ilerliyor ancak bu gündüz 12 de yani gece gunduz plağı gündüzdeyken oluyor. Bügün saat&saat e gittim ordaki elemanda yapamadı. Vitrinlerinde aynı saattin grisi vardı o benimki gibi çalışmıyor tarih gece 12 de bir ilerliyor. Bunun bir ayarla olması mümkün mü ben değiştirmiş olabilirmiyim ? yada bir üretim hatası mı söz konusu. Böyle bir şey mümkün müdür bu akdar büyük bir firma gece ile gündüzü ters yerleştirir mi ki ?
Birde sormak istediğim bu saatte ay takvimi özeliğide var fakat nasıl kulanıldığı ve ayarladığımı bilmiyorum örneğin bugün ay takvimine göre 29. ama nasıl ayarlama yapmam gerekiyor arada sırada ayara göre ay resmi çıkıyor ekranda. Saati ayarlarken saatler ilerleken takvimde ilerliyor ve günden bağımsız oalrak ay takvimindede oynama oluyor ancak ay takvimindeki gün 24 saatte bir değil bazen 24 saatte 2-3 kez ilerliyor. Bu ay takvimini ayarlamak için üstte bir tuş var her basmada bir gün ilerliyor ay resmide kayıyor ancak bazen bastığımda hiç kıpırdamıyor. Saatin bu mekanizması bozuk olabilir mi?
Cevaplar için teşekkürler...