Forumu yaklaşık 3 senedir sürekli takip etmekle beraber çok fazla yazma fırsatı bulamıyorum...An itibariyle yardımınıza ihtiyacım var. Son 3 sene içinde (saat virüsü bünyeyi ele geçirdiğinden beri) sırasıyla rolex 16610 sub date, 14060m nodate ve siyah kadran 16570 explorer ii aldım. Şu anda son aldığım exp ii yi de satmayı düşünmeye başladım. Her seferinde tek bir saat alıp bir daha kudurmuyacağıma kendimi inandırıyorum ama bu defa gerçekten noktayı koymak istiyorum. Daha önce aldıklarım hep 2. el olduğu için bu defa sıfır almak istiyorum (böylece tamamen bana ait bir saatim olacağı ve bu defa satmak istemeyeceğim düşüncesi ağır basıyor). Aslında bu kadar değiştirmemin geçerli bir sebebi var..4,5 yaşındaki oğluma 20. yaş gününde (ömrümüz yeterse

Şimdi sizden ricam benden görüşlerinizi lütfen esirgemeyin

i. Rolex 116610 LN: Çok güzel bir saat evet.. belki 10 defa inceleyip kolumda denedim, uzun uzun forumları okudum yorumları inceledim..ama nedense kasanın büyüyen boynuzlar neticesinde daha dörtgensi bir görünüm alması hoşuma gitmiyor

ii. Rolex Milgauss GV: Yeşil camı gerçekten çok orjinal olmakla beraber tarihi yok

iii. Rolex Daytona TT: Müthiş bir saat!! Param olsa hiç durmam, ama yok

iV. veya yine eski kasalardan (ki sıfır kondisyonda sertifikalı bulsam yeni kaslara tercih etmekte hiç şüphe etmeyeceğim) 16610 sub veya 16710 GMT Mater ii..
Daha önce 16610 kullandığım için bildiğim ve çok sevdiğim bir saat ama her yerde 1001 türlü çakması var, görünce 100 metreden anlıyorum ve gıcık oluyorum!
14060 da harika bir saat ama takvimsiz olunca birşeyler eksikmiş gibi geliyor bana..
Milgauss GV yeşil camlı modeli geçenlerde denedim çok hoşuma gitti..Ama tek ve son saat olmayı hak ettiğinde kararsızım..
Veya hiç kullanmadığım 16710 gmt.. Sub dan daha konforlu bir saat sanırım (zira exp ii yle aynı kasa ve bileziği kullanıyor), ama onu da bulmak çok zor

veyaaa, "uğraşma Hakan boşver tak exp ii yi koluna bak yoluna" derseniz, e sıkıldım

Şaka bir yana, çok uzun oldu peşinen özür dileyerek sorayım; siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
Tek atımlık kurşunum var, ama vuracak bir sürü de hedef

Seramik yeni kasa 116610LN ye alışır mıyım, yoksa yine 2. el sub veya gmt ye mi varayım? Ya da farklı olsun, tek olsun diyerek Milgauss mu alayım?
Okuyan herkese çok teşekkürler! Cevap yazanlara benden çay