TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Uzakdou Yap覺m覺 Tourbillonlar

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Uzakdou Yap覺m覺 Tourbillonlar

Mesaj alt覺k覺rkbe » 17 Haz 2013, 14:18

Uzakdou da yap覺lan saatlerde pek 癟ok tourbillon kullan覺l覺yor.Genel olarak PTS taraf覺ndan 羹retilenler kullan覺l覺yor bu saatlerde.Muthemelen 癟ok 繹mr羹 olmayan bu fiyat覺 haketmeyen dayan覺ks覺z makineler olduu g繹r羹羹ndeyim.Sizin u tourbillonlar hakk覺nda d羹羹nceleriniz nedir? Bir 癟in saati olan stuhrling'in bir modeli 繹rnek olarak. Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
alt覺k覺rkbe

Ya: 35
Kay覺t: 14 Nis 2013, 20:20

Re: Uzakdou Yap覺m覺 Tourbillonlar

Mesaj mlm » 17 Haz 2013, 15:27

Ula覺labilir(kendi ad覺ma) tourbillion saat. Neden olmas覺n diyorum, s覺rf meraktan/hevesten bile al覺n覺r.
Ne kadarm覺 ki misal bunun fiyat覺?
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Ya: 44
Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj alt覺k覺rkbe » 17 Haz 2013, 20:51

800 dolar civarinda .Ancak bu tourbillon ederi o kadar deil.Kimi firmalar var ayn覺 tourbillonlu saatini ayn覺 ozelliklerde 3000 dolara kadar fiyat bi癟ebiliyor
Kullan覺c覺 avatar覺
alt覺k覺rkbe

Mesaj damenn » 17 Haz 2013, 22:42

Ge癟en ay 襤ngersol markas覺n覺n modellerini birebir inceledim. Baz覺 modelleri ger癟ekten kaliteli duruyor ama baz覺 modelleri ise 100 usd bile etmez. Birebir g繹r羹p inceleyip karar vermek gerekli. Tourbillon olan bir ka癟 modelini 繹zellikle inceledim ama fiyatlar覺 3-4 bin usd civar覺yd覺. Sonra 癟ok daha hesapl覺 olan normal bir otomatik modelini ald覺m. 1 ayd覺r kullan覺yorum ve gayet memnunum. Tekrar uzak douya gidince bir ihtimal tourbillon olanlardan bir tane alabilirim gibi. Tabi kalk覺p 3-4 bin usd vermeyeceim, daha hesapl覺 olanlara bak覺cam.

mlm nin dedii gibi markal覺 bir tourbillon almak bizim gibiler i癟in 癟ok zor olaca覺ndan bu modeller merak ve heves gidermeye birebir :)
Kullan覺c覺 avatar覺
damenn

Ya: 42
Kay覺t: 15 May 2012, 16:22

Mesaj alt覺k覺rkbe » 18 Haz 2013, 01:43

St羹hrling kalitesiz saatleriyle 羹nl羹 癟in markas覺 olarak duymustum ama bu tourbillona biraz ozenmilermidir bilemiyorum.watchyseek de bi incelemesini g繹rd羹m bu modelin kolda duruu da fena say覺lmaz.Ancak uzakdou tourbillonu heves gidermek i癟in birebir olsa da tamamen ans ii.Birisi cok memnunken dier adam tourbillon birden 繹ld羹 diyor :) Umar覺m al覺p inceleme f覺rsat覺n olur ben de merakla bekliyorum damenn
Kullan覺c覺 avatar覺
alt覺k覺rkbe

Mesaj damenn » 18 Haz 2013, 03:28

Benim ald覺覺m model buydu. Gayet memnunum.

u tarz g羹zel tourbillon modeli var ama tabi o para verilmez.
http://www.chrono24.com.tr/ingersoll/pierce-in5305wh-tourbillon--id2213853.htm
Kullan覺c覺 avatar覺
damenn

Ya: 42
Kay覺t: 15 May 2012, 16:22

Mesaj alt覺k覺rkbe » 18 Haz 2013, 09:10

Ingersoll daha pahal覺 kac覺yor stuhrling'e gore denemek i癟inse ingersolle o para verilmez dediin gibi
Kullan覺c覺 avatar覺
alt覺k覺rkbe

• Similar topics
    Cevaplar
    G繹r羹nt羹leme
    Yazar

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: kirpi ve 105 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners