TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Orient Diving Sports Automatic Tavsiyesi

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Orient Diving Sports Automatic Tavsiyesi

Mesaj invicta » 17 Haz 2013, 12:33

Merhaba,

Orient marka FEM65008B9 ileFEM75001BV modeli arasında kaldım. bu iki modelin AslanSaat'in sitesinde 450.-TL civarında. internette bulduğum 724tikla.com diye bir sitede fiyatlar neredeyse % 40 daha ucuz. bu siteyi bilen yada daha önce alışveriş eden var mı? yoksa riske girmeyip aslan saatten mi almalıyım? hem site hem de model konusunda değerli üstadların yardımını rica ediyorum.

http://www.724tikla.com/product/orient- ... ati-313334
http://www.724tikla.com/product/orient- ... ?ref=ucuzu
Kullanıcı avatarı
invicta

Re: Orient Diving Sports Automatic Tavsiyesi

Mesaj Triton » 18 Haz 2013, 16:05

Siteler hakkında yorum yapmak bana doğru gelmiyor. Çünkü fazla sayıda ve değişik ürünler için alışveriş yapmak gerekir diye düşünüyorum.

İnternet sitelerinin sorunu bunlar aracılık yapan sistemler. En bilinenleri dahi benzer şekilde çalışıyor. Önemli olan kime aracılık yaptıkları ya da nereden ve nasıl ürün temin ettikleri.

Sonuç olarak üründe sorun yaşanmasa da aksesuar garanti vb., konularda sorun yaşanabiliyor. Buralara mal verenler genelde sirkeci piyasasında çalışan ama yan ithalat ürünler satan firmalar ya da bu amaçla firma kurmuş esnaflar.

Bu saatler için 330 Tl civarındaki fiyatlar makul düzeyde indirilmiş fiyatlardır diye düşünmekteyim.

Keyfiyet sizin....
"I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots." Albert Einstein
Kullanıcı avatarı
Triton

Mesaj invicta » 18 Haz 2013, 16:19

Tesekkur ederim, siparisi verdim, surecle ilgili yorumlarimi paylasacagim.
Kullanıcı avatarı
invicta

Mesaj öğrenci » 19 Haz 2013, 14:51

Aslan Saat'in sitesindeki fiyatlarla yerlerinde size sundukları fiyatlar arasında en az %35-%40 fiyat farkı var.Bir de gidip sirkecideki yerlerinden fiyat alsaydınız keşke.Kendileri toptancı oldukları için perakende alımda çok yardımcı olabiliyorlar.
Kullanıcı avatarı
öğrenci

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], kirpi ve 101 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners