3 senedir benim ile güzel günler geciren dünyanin bir cok ülkesini gören Panerai Luminor Marina Logo PAM0005 saatimi degistirme düsüncesindeyim. Yeni gelecek saatin markasini tahmin etmek cok zor olmasa gerek

Normalde ben saat satan yada takaslayan birisi degilim ama Panerai cok hosuma gitmesine ve cok yogun kullanmama ragmen bana eski heyecani vermemeye basladi. Bir de üzerine takasta yeni alirken ödedigim fiyat teklif edilince kafam iyice karisti.
Sonucta Panerai diger hicbir saat markasina benzemeyen ve senelik limitli üretiminden dolayi her magaza da kolayca bulunamayan bir model. ( TSF'de bir cok PAM0005 yada PAM0000 gördük ama yine de limitli bir model)
Galiba benim saatte olan heyecanimi kaybettiren nokta kurma olayi. Kafamin karisik yada isimin cok oldugu dönemlerde kurmayi unuttugum icin saatin durmus oldugunu görmek kimi zaman sorun yaratiyor.
Siz benim yerimde olsaydiniz malum marka takasa girer miydiniz?