TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Avrupa Gezisi Saat Mağazası İzlenimlerim

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Avrupa Gezisi Saat Mağazası İzlenimlerim

Mesaj swısstıme » 29 Mar 2013, 01:21

Selamlar arkadaşlar.Uzun zamandır foruma uğrayamadım.Okulumuzun Avrupa birliği projesi kapsamında Portekiz ve İspanya gezisindeydim.Yaklıaşık 1 ay sürdü ve seyehatimde birçok şehir ve saat mağazaları gezdim.Durum bana göre pek iç açıcı değil yanı kriz avrupada gerçekten var.Saat fiyatları ülkemiz ile aynı hatta daha pahalı ve en önemli ayrıntı pazarlık şansınız yok etiket ne ise o indirim varsa zaten yapıyorlar yoksa ekstra pazarlık yok ;).Kısacası saat alma hayalim yine foruma,satış sitelerine ve Türkiye mağazalarına kaldı.Kısacası bahsettiğim ülkelere gidecek olanlar uygun birşeyler bakarım diyenler fazla heveslenmesinler :) saygılarımla....
Kullanıcı avatarı
swısstıme

Re: Avrupa gezisi...

Mesaj asymptote » 29 Mar 2013, 01:28

Ne aradığınızı biliyorsanız saat alınacak en uygun yer şurası aslında:

http://forum.saatforumu.com/viewforum.php?f=35#axzz2OsIOShIg
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Re: Avrupa gezisi...

Mesaj 2fast4u » 29 Mar 2013, 01:57

Avrupada kriz var ama saate saygida var yani ister al ister alma sekli
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Re: Avrupa Gezisi...

Mesaj mrbars » 29 Mar 2013, 02:03

bugün londra westfield'da dolandım saatçileri. biraz uzun kaldım, müşterileri takip ettim. kimsenin birşey aldığı yok. omega butik bomboş, rolex standı zaten geçmiş olsun. koridorda michael kors'cular satıyor birtek.

üst segmentte 2fast senin dediğin doğru, kimsenin gel abi satalım, yardımcı oluruz zihniyeti yok. saat burda, fiyat da bu.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Re: Avrupa Gezisi Saat Mağazası İzlenimlerim

Mesaj 2fast4u » 29 Mar 2013, 09:43

Herseyde oldugu gibi saatinde ulkemizde poku cikmis sifir ikinci el farketmez masaya oturdunmu bir sekilde birsey satilir veya alinir bunu iki tarafta iyi biliyor.yurtdisi bilincli cebinde parasi olan piyasaya cikiyor ne saticiyi nede kendisini yormuyor indirim mi tax i al devam et :)mrbars iyi tatiller
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Clk » 29 Mar 2013, 10:03

Kriz mi? Nerede? :lol: Biz sirket olarak 2 senedir Ispanya, Italya, Portekiz'e ihracati durdurduk. Ödeme diye birsey yok! En kisa ödeme vadesi 90 gün o da alabilirsen. Yunanistan, Romanya gibi ülkelere sadece ön ödemeli satis yapiyoruz.

Avrupa su an, Fransiz devrimi öncesinde ki duruma benzer bir tablo ciziyor. Sosyal sisteme ragmen zenginler daha da zenginlesirken, isci sinifi bir fakirlesme icerisinde. Avrupa Birligi'nin zayif olan ülkelerine yapilan ve büyük ihtimal ile geri dönmeyecek yardimlar nedeni ile özellikle Almanya gibi gelismis ülkelerin gereksiz israflari kendi ekonomik dengelerini bozacak duruma geldi. Vergiler sürekli arttirilirken, halka dönen hizmet sayisinda ciddi gerileme var. Para olmadigi icin sosyal sistem de cökme basladi. Sürekli grevler yapiliyor.

Bunun yaninda politikaci ve sanayicilerin kendi yarattiklari tüketim toplumlarini tatmin edemez hale gelmesi, insanlarin USA'da ki kazanmadiklari paralari harcamalari (kredi ile tatil, kredi ile ehliyet kursu v.s.) yavas yavas tüm ekonomik dengeleri sarsmaya basladi.

Isin kötü tarafi, Fransiz devrimi öncesine tezat olusturur sekilde bu sefer zenginler de hayatlarindan memnun degil. Bankalarin vermis oldugu faizler sifira yakin, sürekli lüks tüketim vergileri icat ediliyor, zaten ticari hayatta yasanan ekstrem rekabetten kaynakli düsen satis fiyatlari ve artan masraflardan kaynakli yükselen giderler sayesinde karlilikta düstü. Bakalim gelismis Avrupa'nin sonu ne olacak?

Benim sahsi tahminim, 3. dünya savasina polarize edilerek hazirlanan dünya sayesinde yine büyük bir savas ve hersey sil bastan yapilacak yada yine bir devrim olacak! Bu tabii ki önümüzde ki 15-20 senelik sürec icin pek mümkün gözükmüyor.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj fsinan » 29 Mar 2013, 10:22

Clk güzel yazmışsın. Tarih tekerrürden ibaret, ekonomiler çökecek ve totaliter rejimlerin yükselişi ve savaş ekonomisi, ekonomik genişleme..Sistem bu çıkmaza giriyor çünkü para zenginlerde ve şirketlerde sıkışıyor.
"Money has no owners, has spenders". -Omar
Kullanıcı avatarı
fsinan

Mesaj asymptote » 29 Mar 2013, 14:53

Belki de yeni Robin Hood'lar türeyecek beyler.. :D
Resim
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Sonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 79 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners