MertYe » 08 Tem 2018, 02:18
Daha 繹nce konuya post atm覺覺m ama bu olay akl覺ma gelmemi o zaman.imdi ismini vermeyeyim ama bir saat癟ide ba覺ma 繹yle bir olay gelmiti. Liseye giderken hep vitrinine bakt覺覺m ve 2-3 kere saat sormak i癟in girdiim bir maaza vard覺. Bilinirliinden olsa gerek o d繹nem Tag Heuerler acaip houma gidiyordu. L羹ks gorunumlude bir magazayd覺 zaten Ulysse Nardin, Franck Muller, Corum, Bovet, Breguet gibi markalar sat覺yorlard覺. 3. gidisimde "sende hep soruyon soruyon hi癟 alma giriimi yok" gibi bir c羹mleyle kar覺la覺nca bir daha 繹n羹nden ge癟erken dahi vitrinine bakmad覺m ve bu c羹mle maaza sahibi taraf覺ndan kurulmutu.
zellikle forumda b覺rak覺n benden b羹y羹k olmay覺 ben daha domadan ticaret yapmaya balam覺 olan 羹yeler vard覺r. Bundan dolay覺 burda t羹ccarl覺k, esnafl覺kla alakal覺 癟ok bisey yazmam doru olmaz belki ama kendi d羹uncemi 繹yle birka癟 c羹mle ile aktarmak istiyorum.
L羹ks bir saat sat覺c覺s覺s覺n覺z ve 羹zerinde lise 羹niformas覺yla ara ara vitrininize bakan ve size birkac defa model 繹zellii soran bir gen癟 var ve sorduu saatler maazan覺zda sat覺lan Tissot'tan sonra fiyat anlam覺ndaki en uygun marka(Tag Heuer). Belli ki bu yata bu ie merak salm覺 ve bireyler 繹renmeye 癟al覺s覺yor. Bu genci gelecekte potansiyel bir m羹teri olarak deerlendirerek kazanmaya 癟al覺mak yerine neden yukarda yazd覺覺m tarzda bir c羹mle ile soutursunuz ki. Hadi potansiyel m羹steri olma olay覺ni ge癟tim, 10 defa vitrine bakarak ge癟tiysem 1 defa dahi m羹teri g繹rmedim i癟eride yani younluk gibi bir probleminizde yok.
Iste malesef esnafl覺k mantalitesi bu olunca (tabiki b羹t羹n esnaflar i癟in bir genelleme deil bu) daha ucuz olduunu bile bilsem buradan al覺veri ne yaparim ne yaptiririm diye d羹羹n羹yorum.
SM-G955F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi