Gökhan bey ve mturan cok tesekkurler. Begenmenize sevindim beni gayretlendirdiniz.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bumega yazdı:.
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
oxygene yazdı:Hayaller Omega Aqua Terra ama bütçe Oris propilot'a yetiyor. 2020 modelinin Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. Propilot gariban aqua terrasıdır
Aquis ve pointer date kadar adını duymasak da orisin en güzel modellerinden biri olduğunu düşünüyorum.oxygene yazdı:Hayaller Omega Aqua Terra ama bütçe Oris propilot'a yetiyor. 2020 modelinin Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. Propilot gariban aqua terrasıdır
oxygene yazdı:Hayaller Omega Aqua Terra ama bütçe Oris propilot'a yetiyor. 2020 modelinin Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. Propilot gariban aqua terrasıdır
mturann yazdı:Öyle demeyin hakikaten çok güzel bir saat bu
En yakın zamanda kavuşmanız dileğiyle
Ankthas yazdı:oxygene yazdı:Hayaller Omega Aqua Terra ama bütçe Oris propilot'a yetiyor. 2020 modelinin Türkiye'ye gelmesini bekliyorum. Propilot gariban aqua terrasıdır
Bence Aqua Terra ile bu saatin pek alakası yok, Big Crown Propilot nev-i şahsına münhasır modern ve spor bir pilot saati, yeni versiyonlarını özellikle çok beğeniyorum. Aqua Terra benzeri daha hesaplı saat arıyorsanız Tissot - Gentleman'e bakabilirsiniz:
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Engineer1153 ve 179 misafir
|