TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saatlare Bu Kadar Paray覺 Nas覺l Veriyorsunuz?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saatlare bu kadar paray覺 nas覺l veriyorsunuz?

Mesaj Mandos » 26 Mar 2019, 22:01

Kendi a癟覺mdan bir ey daha yazmak istedim. Bekar覺m ve aile yan覺nda ya覺yorum. Evlenmek i癟in 1.5 senem daha var. Bu da ger癟ekten maa覺n 癟ounu cebinde tutuyor. Evlenince bu kadar rahat saat alamam o y羹zden u an tad覺n覺 癟覺kar覺yorum. Ya覺n gen癟 tavsiyem erken evlenme :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullan覺c覺 avatar覺
Mandos

Ya: 45
Kay覺t: 10 May 2013, 14:33

Mesaj mert55 » 26 Mar 2019, 23:12

Hepinize yorumlar覺n覺z i癟in teekk羹r ediyorum. Baz覺lar覺 geyie ald覺 ama olsun. Yanl覺 telaffuz etmi olabilirim konu ba覺nda. Sayg覺s覺zl覺k ettiysem affola. Forumun s覺k覺 takip癟isiyim.
襤 hayat覺na at覺lana kadar seyirlik olsun sonra g羹zel saatlere ula覺r覺m inallah.
Kullan覺c覺 avatar覺
mert55

Ya: 27
Kay覺t: 03 ub 2017, 22:52

Mesaj smhhhh » 26 Mar 2019, 23:15

Ben de 繹rencilik zaman覺mda bu sorular覺 sormutum. Zaman ge癟tik癟e tabii baz覺 eylerin nas覺l ger癟ekletiini g繹r羹yorsunuz. benim l羹ks saatim yok. en pahal覺 saatim 300-400 TL civar覺nda. fakat bir saat zevkimin olduunu d羹羹n羹yorum. ilerleyen y覺llar da hayalini kurduum saati alabilirim umar覺m. zira 癟ocukluumdan beri saatlere m羹thi bir ilgim var. don atlet gezerim ama saatimi kolumda g繹rmek isterim. :)

bu tamamen en 癟ok neye ihtiyac覺n覺z olduu ile alakal覺. 繹rnek vermek gerekirse kendime ait bir evim olsayd覺 kazanc覺m覺n pek 繹nemi olmadan kenara daha fazla para koyup rolex vb. bir saat alabilirdim. ama olmad覺覺 i癟in 繹nceliim deil. kira verme derdindeyim. ya da aileme veya bana bir ey olduunda hastahane masraflar覺 i癟in kenarda bir miktar para tutmam gerektiini d羹羹n羹yorum. bunu d羹羹nmeseydim o parayla saat alabilirdim. yani tamamen 繹ncelik meselesi. az paran olur fakat yaam覺n rahat olabilir, kenara bir miktar para koyup veya borca girip 繹deme yapabilirsin. ama 繹nceliin farkl覺 eylerse durum deiiyor. en az覺ndan benim a癟覺mdan 繹yle. 癟ok kafana takma ruhunu doldurmaya kendini gelitirmeye bak. gerisi olur :) :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
smhhhh

Kay覺t: 06 Mar 2013, 18:32

Mesaj smhhhh » 26 Mar 2019, 23:28

bu arada bu konu ile alakal覺 bir ey akl覺ma geldi sizinle paylamak istiyorum.

羹niversitede okurken 60 ya覺n覺 ge癟mi bir hocam覺z vard覺. m羹thi bilgili deyim yerindeyse ansiklopedi gibi bir adamd覺. derslerini hi癟 ka癟覺rmaz bol bol yararlanmaya 癟al覺覺rd覺m. tabii o zamanlar da forumu falan takip ediyorum saatleri biliyorum hocam覺n saatleri dikkatimi 癟ekti.

bir g羹n panarei marka bir saatle geldi. bir sonraki haftada kolunda bir baka model panarei vard覺. bir baka hafta seiko falan derken dayanamad覺m odas覺na gittim. hocan覺n az bu癟uk paras覺 olduunu biliyorum fakat farkl覺 farkl覺 saatleri olmas覺 merak ettirdi. dedim hocam bu saat zevki nereden geliyor? yavrum dedi bizim zaman覺m覺zda prestij g繹stergesi iki ey vard覺 bir kalem iki saat ben de ne zaman yurt d覺覺na 癟覺ksam bir saat bir kalem al覺rd覺m evde daha var diyerek 繹zelliklerini anlatmaya balad覺. yani sadece prestij deil bir 癟ok detay覺n覺 da biliyordu. hatta bir site a癟t覺 burada k繹pekbal覺覺 derisi kay覺lar var 癟ok g羹zel sipari vereceim demiti. :) ben de raketa alaca覺m demitim evde var ben sana getireyim diyerek rus saatlerini falan anlatmaya balad覺. ben tabii mest oldum :) saati bulamad覺 ama ben mezun olunca ald覺m. :) bu da nas覺l bir 繹ncelik olduuna dair k覺sa bir an覺, paylamak istedim.
Kullan覺c覺 avatar覺
smhhhh

Kay覺t: 06 Mar 2013, 18:32

Mesaj MertYe » 26 Mar 2019, 23:49

SEmre yazd覺:
:)

Saat cand覺r elbette. Sizin fikriniz sayg覺 duyuyorum. Hesab覺n覺z覺n reel de pek tutar覺 yok s繹ylediim ey ile deeri d羹m羹yor hi癟bir zamanda d羹medi.

Ben pek matematik bilmiyorum rica etsem bana reelde tutar覺 olan bir hesap yapar m覺s覺n覺z?

2011 y覺l覺 ubat ay覺nda Audi A7 3.0 TDI sat覺n ald覺k hala da kullan覺yoruz. Arac覺 al覺 fiyat覺m覺z 111500 euro kur 2.18 o zamanlar. Kabaca 245 bin lira gibi bir fiyata sat覺n alm覺t覺k arac覺. Bug羹n satmaya kalksak 3 aa覺 5 yukari ald覺覺m覺z fiyata satabiliyoruz. Buraya kadar sizin tabirinizle zarar etmedik. Arabam覺z覺 yenilemek istedik ve ayn覺 donan覺mlarda yine 3000cc dizel motor bir A7 almak istediimizde 1.200.000 TL gibi bir etiket kar覺m覺za 癟覺k覺yor.

L羹tfen bana reelde nas覺l zarar etmediimizi anlat覺n ki yar覺n gidip babam覺n arabas覺n覺 羹ste hi癟 para vermeden yenileyeyim.

SM-G955F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj rolexcollector » 27 Mar 2019, 00:28

MertYe yazd覺:
SEmre yazd覺:

Saat cand覺r elbette. Sizin fikriniz sayg覺 duyuyorum. Hesab覺n覺z覺n reel de pek tutar覺 yok s繹ylediim ey ile deeri d羹m羹yor hi癟bir zamanda d羹medi.

Ben pek matematik bilmiyorum rica etsem bana reelde tutar覺 olan bir hesap yapar m覺s覺n覺z?

2011 y覺l覺 ubat ay覺nda Audi A7 3.0 TDI sat覺n ald覺k hala da kullan覺yoruz. Arac覺 al覺 fiyat覺m覺z 111500 euro kur 2.18 o zamanlar. Kabaca 245 bin lira gibi bir fiyata sat覺n alm覺t覺k arac覺. Bug羹n satmaya kalksak 3 aa覺 5 yukari ald覺覺m覺z fiyata satabiliyoruz. Buraya kadar sizin tabirinizle zarar etmedik. Arabam覺z覺 yenilemek istedik ve ayn覺 donan覺mlarda yine 3000cc dizel motor bir A7 almak istediimizde 1.200.000 TL gibi bir etiket kar覺m覺za 癟覺k覺yor.

L羹tfen bana reelde nas覺l zarar etmediimizi anlat覺n ki yar覺n gidip babam覺n arabas覺n覺 羹ste hi癟 para vermeden yenileyeyim.

Hesab覺 繹yle yapal覺m mert, 6 nautilus al覺rd覺n o paraya.
Yakla覺k 300.000 usd ediyor bug羹n, araban覺n s覺f覺r覺n覺 rahat rahat al覺rd覺[emoji23][emoji23][emoji23]

SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
The best , or nothing..
Instagram : rolex.collector
Kullan覺c覺 avatar覺
rolexcollector

Ya: 42
Kay覺t: 31 Mar 2010, 23:14

Mesaj MertYe » 27 Mar 2019, 00:32

nzmokur yazd覺:
MertYe yazd覺:
SEmre yazd覺:

Hesab覺 繹yle yapal覺m mert, 6 nautilus al覺rd覺n o paraya.
Yakla覺k 300.000 usd ediyor bug羹n, araban覺n s覺f覺r覺n覺 rahat rahat al覺rd覺[emoji23][emoji23][emoji23]

SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Iste reelde para kaybetmeme hatta kazanmak o oluyor abi.

Benzin zamm覺 hakk覺nda ne d羹羹n羹yorsunuz sorusuna ben hep 50 liral覺k al覺yorum zam bana koymuyor diyerek malesef ileriye gidemiyoruz

Kullan覺c覺 avatar覺
MertYe

Ya: 31
Kay覺t: 14 Au 2014, 19:13

Mesaj danGerfuLL » 27 Mar 2019, 00:45

Suya sabuna dokunmadan zarar etmek istiyorum diyorsaniz arac alin. Meret yattigi yerde bile iyi para yiyor. :)
Suya sabuna dokunmadan birkac yil icinde en azindan zarar etmeyeyim, olursa kar da olsun diyorsaniz saat alin. Saat de yattigi yerde yeri geliyor iyi kar ettiriyor.
Hasili neye para harcayaciginiz sizin bileceginiz mesele sonuclari 3 asagi 5 yukari bu sekilde.

Redmi Note 4 cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
danGerfuLL

Ya: 40
Kay覺t: 16 Ara 2015, 14:45

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Aydn2425 ve 60 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners