TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Gelir Seviyesine Göre Kol Saati Alımı?

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Gelir Seviyesine Göre Kol Saati Alımı?

Mesaj Expen » 06 Kas 2015, 09:53

manil yazdı:Rolex le çok metrobüse bindim. Şimdiye dek bi kişi dikkat etti. Muhtemelen çakma diye düşünmüştür. :)

Eger o dikkat eden kişi yakın zamanda dikkat ettiyse ve saatin sub ise gerçekten orjinalmi değilmi diye baktım :lol:
Kullanıcı avatarı
Expen

Mesaj izmeil » 06 Kas 2015, 10:19

Expen yazdı:
manil yazdı:Rolex le çok metrobüse bindim. Şimdiye dek bi kişi dikkat etti. Muhtemelen çakma diye düşünmüştür. :)

Eger o dikkat eden kişi yakın zamanda dikkat ettiyse ve saatin sub ise gerçekten orjinalmi değilmi diye baktım :lol:

:lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
izmeil

Mesaj MertYe » 06 Kas 2015, 13:17

Expen yazdı:

Eger o dikkat eden kişi yakın zamanda dikkat ettiyse ve saatin sub ise gerçekten orjinalmi değilmi diye baktım [emoji38]

Heryerde saat bakar oldum ben insanlarla konuşurken yüzüne değil saatine bakıyorum acaba ne diye. Geçen dizi izlerken Oktay Kaynarca'nın dizide taktığı Dewitt'e takıldım bütün bölüm boyunca dizi yalan oldu. Tabi Türk dizilerinde orjinal saat kullanımına biraz karşılar genelde ama o kadar anlamadığım için orjinal muamelesi yaptım yani
Kullanıcı avatarı
MertYe

Mesaj sdr9935 » 06 Kas 2015, 13:30

Heryerde saat bakar oldum ben insanlarla konuşurken yüzüne değil saatine bakıyorum acaba ne diye

Read more: viewtopic.php?f=12&t=18132&start=84#ixzz3qi5BxV7w

+1 :D
Kullanıcı avatarı
sdr9935

Mesaj manil » 06 Kas 2015, 13:53

Forum, forum değil mübarek MOBESE.. :super: :super:

yakalanmışız resmen. :cry: :cry: :cry: :lol:
“Some people feel the rain. Others just get wet.”

Bob Marley
Kullanıcı avatarı
manil

Mesaj Expen » 07 Kas 2015, 10:06

MertYe yazdı:
Expen yazdı:

Eger o dikkat eden kişi yakın zamanda dikkat ettiyse ve saatin sub ise gerçekten orjinalmi değilmi diye baktım [emoji38]

Heryerde saat bakar oldum ben insanlarla konuşurken yüzüne değil saatine bakıyorum acaba ne diye. Geçen dizi izlerken Oktay Kaynarca'nın dizide taktığı Dewitt'e takıldım bütün bölüm boyunca dizi yalan oldu. Tabi Türk dizilerinde orjinal saat kullanımına biraz karşılar genelde ama o kadar anlamadığım için orjinal muamelesi yaptım yani

Mertçim aydı dertten müzdaribiz :D Bende artık önce saatine bakıyorum sonra suratına haha
Kullanıcı avatarı
Expen

Mesaj Expen » 07 Kas 2015, 10:06

manil yazdı:Forum, forum değil mübarek MOBESE.. :super: :super:

yakalanmışız resmen. :cry: :cry: :cry: :lol:

Yakaladıysak ne mutlu bana gerçekten tarif ettiğim gibimi oldu ? :lol:
Kullanıcı avatarı
Expen

Mesaj bumingaffar » 11 Ara 2015, 14:24

emre911 yazdı:son olarak 1 aylık maaşım ve pirimimi verdiğim saatimi severek aldım , kendimi şöyle telkin ediyorum , bir bayan vefaat durumunda 5 bileziğini varislerine bıraktığında , ganimet bölüşür gibi 1 gr hesabı yapılıyor fakat ;
bir erkek vefaat durumunda eğerki 20 sene kullanıp ve hala çalışan bir saati hatıra kalıyorsa ve bu saat ilgisi olan bir yakını sahip çıkıp , severek arada koluna takıyor ise bundan daha güzel bir hatıra ve hatırlanma yoktur , işte bu sebepten gösteriş için değil kişiliğim için kaliteli bir saate verdiğim paraya hiçbir zaman acımıyorum..... ;)

Süpper düşünce :champ: :champ: :champ: :champ:
çoçuklarımıza güzel şeyler bırakacağız inşallah :)
Kullanıcı avatarı
bumingaffar

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 178 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners