manil yazdı:Rolex le çok metrobüse bindim. Şimdiye dek bi kişi dikkat etti. Muhtemelen çakma diye düşünmüştür.
Eger o dikkat eden kişi yakın zamanda dikkat ettiyse ve saatin sub ise gerçekten orjinalmi değilmi diye baktım

manil yazdı:Rolex le çok metrobüse bindim. Şimdiye dek bi kişi dikkat etti. Muhtemelen çakma diye düşünmüştür.
Expen yazdı:manil yazdı:Rolex le çok metrobüse bindim. Şimdiye dek bi kişi dikkat etti. Muhtemelen çakma diye düşünmüştür.
Eger o dikkat eden kişi yakın zamanda dikkat ettiyse ve saatin sub ise gerçekten orjinalmi değilmi diye baktım
Expen yazdı:manil yazdı:Rolex le çok metrobüse bindim. Şimdiye dek bi kişi dikkat etti. Muhtemelen çakma diye düşünmüştür.
Eger o dikkat eden kişi yakın zamanda dikkat ettiyse ve saatin sub ise gerçekten orjinalmi değilmi diye baktım [emoji38]
MertYe yazdı:Expen yazdı:manil yazdı:Rolex le çok metrobüse bindim. Şimdiye dek bi kişi dikkat etti. Muhtemelen çakma diye düşünmüştür.
Eger o dikkat eden kişi yakın zamanda dikkat ettiyse ve saatin sub ise gerçekten orjinalmi değilmi diye baktım [emoji38]
Heryerde saat bakar oldum ben insanlarla konuşurken yüzüne değil saatine bakıyorum acaba ne diye. Geçen dizi izlerken Oktay Kaynarca'nın dizide taktığı Dewitt'e takıldım bütün bölüm boyunca dizi yalan oldu. Tabi Türk dizilerinde orjinal saat kullanımına biraz karşılar genelde ama o kadar anlamadığım için orjinal muamelesi yaptım yani
manil yazdı:Forum, forum değil mübarek MOBESE..![]()
![]()
yakalanmışız resmen.![]()
![]()
![]()
emre911 yazdı:son olarak 1 aylık maaşım ve pirimimi verdiğim saatimi severek aldım , kendimi şöyle telkin ediyorum , bir bayan vefaat durumunda 5 bileziğini varislerine bıraktığında , ganimet bölüşür gibi 1 gr hesabı yapılıyor fakat ;
bir erkek vefaat durumunda eğerki 20 sene kullanıp ve hala çalışan bir saati hatıra kalıyorsa ve bu saat ilgisi olan bir yakını sahip çıkıp , severek arada koluna takıyor ise bundan daha güzel bir hatıra ve hatırlanma yoktur , işte bu sebepten gösteriş için değil kişiliğim için kaliteli bir saate verdiğim paraya hiçbir zaman acımıyorum.....
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 178 misafir
|