TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj schavelle » 27 Ara 2018, 00:13

Asit yazd覺:Bulgari Octo ve Cartier Santos
Resim
Resim

Tapatalk Pro kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi

Octo Titanium Ultra-Thin'i Doha havaalan覺nda denedim. Hi癟 akl覺mda olmayan bir model olmas覺na ramen inan覺lmaz etkilendim. Timsah kay覺覺 da ince ve yumuac覺kt覺. ok zarifti.
Kullan覺c覺 avatar覺
schavelle

Ya: 48
Kay覺t: 29 Oca 2018, 10:45

Mesaj g繹rkemk » 27 Ara 2018, 09:39

150 mt su ge癟irmez ( screw down crown deil) , safir cam, ele kurmal覺 mekanizma , dolay覺s覺yla ince , no date, 41mm tam hayalimdeki diver'覺 yapm覺lar, kendimi zor tutuyorum

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
g繹rkemk

Kay覺t: 02 Eyl 2016, 14:57

Mesaj Ankthas » 27 Ara 2018, 10:21

g繹rkemk yazd覺:150 mt su ge癟irmez ( screw down crown deil) , safir cam, ele kurmal覺 mekanizma , dolay覺s覺yla ince , no date, 41mm tam hayalimdeki diver'覺 yapm覺lar, kendimi zor tutuyorum

Resim

Ben de 癟ok beeniyorum bu modeli, piyasadaki en orjinal retro diver olabilir. G羹zel iler yap覺yor C. Ward bir de u logoyu bir adam etseler :roll:
Deniz
Kullan覺c覺 avatar覺
Ankthas

Ya: 35
Kay覺t: 09 May 2017, 19:29

Mesaj cbmad » 27 Ara 2018, 10:25

Ankthas yazd覺:
g繹rkemk yazd覺:150 mt su ge癟irmez ( screw down crown deil) , safir cam, ele kurmal覺 mekanizma , dolay覺s覺yla ince , no date, 41mm tam hayalimdeki diver'覺 yapm覺lar, kendimi zor tutuyorum

Resim

Ben de 癟ok beeniyorum bu modeli, piyasadaki en orjinal retro diver olabilir. G羹zel iler yap覺yor C. Ward bir de u logoyu bir adam etseler :roll:

say覺n g繹rkemk, ben de bu tasa覺m覺 癟ok seviyorum, ge癟enlerde bu tasar覺ma yak覺n bir vostok vard覺 sizde ona benzettim. logoyu da yak覺n zamanda revize e ttiler diye biliyorum.
Kullan覺c覺 avatar覺
cbmad

Ya: 46
Kay覺t: 16 Au 2012, 13:47

Mesaj Oktyk » 27 Ara 2018, 11:43

Biri diver model mi dedi :)...
Omega Seamaster Planet Ocean 600 M Co-Axial 37.5 MM 232.30.38.20.01.001
Resim
Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
Oktyk

Ya: 52
Kay覺t: 08 Tem 2018, 17:20

Mesaj copycat » 27 Ara 2018, 11:57

bu paralar覺 verip, g羹mr羹kten geldi, gelmedi diye uramam muhtemelen ama y覺llard覺r 癟ok houma gidiyor.

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
copycat

Ya: 44
Kay覺t: 30 Mar 2015, 10:28

Mesaj g繹rkemk » 27 Ara 2018, 12:43

cbmad yazd覺:
Ankthas yazd覺:

Resim

say覺n g繹rkemk, ben de bu tasa覺m覺 癟ok seviyorum, ge癟enlerde bu tasar覺ma yak覺n bir vostok vard覺 sizde ona benzettim. logoyu da yak覺n zamanda revize e ttiler diye biliyorum.

evet vostok konusunda hakl覺s覺n覺z vard覺 ve seviyordum ama k覺sa g羹癟 rezervi y羹z羹nden her seferinde kapak a癟 kur vidala saatin su ge癟irmezlii bozulacakt覺 , diverlar覺 g羹nl羹k takmad覺覺n i癟in sorun oluyordu ve forumda bir arkada satt覺m.

Bu no date, kurmal覺, vidal覺 tepesi yok ve ince . Saat durunca 10 saniyede yeniden tam g羹癟 ile tarih ayarlama derdi olmadan kolunda
Kullan覺c覺 avatar覺
g繹rkemk

Kay覺t: 02 Eyl 2016, 14:57

Mesaj debra » 27 Ara 2018, 15:36

Ankthas yazd覺:

Resim

open>word>fonts>arial

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
debra

Kay覺t: 16 Nis 2018, 21:43

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Majestic-12 [Bot] ve 62 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners