mturann yazdı:sasuta yazdı:Bu son kanun değişikliği ile birlikte glocalzone gibi uygulamalarla birlikte yanında ürün getirenlerde illa ki bir artış olacaktır. Yakın zamanda buna da bir kısıtlama gelmezse iyidir.
glocalzone
Bu uygulama güvenilir mi acaba?
Kullanan var mı?
Nasıl çalışıyor sistem?
sasuta yazdı:mturann yazdı:sasuta yazdı:Bu son kanun değişikliği ile birlikte glocalzone gibi uygulamalarla birlikte yanında ürün getirenlerde illa ki bir artış olacaktır. Yakın zamanda buna da bir kısıtlama gelmezse iyidir.
glocalzone
Kullanan var mı?
Nasıl çalışıyor sistem?
Merhaba ben aşağıdaki ürün için kullandım. Uygulama yurt dışından Türkiyeye gelecek olanlarla yurt dışından alışveriş yapmak isteyen kullanıcıları buluşturuyor. Siz link paylaşıyor ve hangi ülkeden geleceklerle ürünü aldırmak istediğinizi seçiyorsunuz daha sonra o ürünü alıp getirmek isteyen kullanıcılar size uygulama vasıtasıyla mesaj atıyor ve şu kadar komisyon ile getirebilirim diyor sizin için de uygun olursa anlaşıyorsunuz ve uygulamaya ödeme yapıyorsunuz. Daha sonra ürünü getirecek olan kişi ülkeye girdikten sonra ister elden ister de kargo ile ürünü size gönderiyor siz de onay verdikten sonra ücret karşı tarafa aktarılıyor. Daha önce bir çok defa ürün getirmiş olan kişileri seçmekte ve her detayı (gümrükte kalırsa, kargo ile gönderir ve kargoda hasar olursa vs) önceden konuşup ortak bir kararda anlaşmak önemli. Bir de komisyondan dolayı size whatsap ile ulaşıp uygulama harici getirmek için teklifte bulunacak olanlar olabiliyor ama ben şahsen tavsiye etmem.
https://shop.thrustmaster.com/en_eu/hyp ... dd-on.html
mturann yazdı:sasuta yazdı:mturann yazdı:sasuta yazdı:Bu son kanun değişikliği ile birlikte glocalzone gibi uygulamalarla birlikte yanında ürün getirenlerde illa ki bir artış olacaktır. Yakın zamanda buna da bir kısıtlama gelmezse iyidir.
glocalzone
Kullanan var mı?
Nasıl çalışıyor sistem?
Merhaba ben aşağıdaki ürün için kullandım. Uygulama yurt dışından Türkiyeye gelecek olanlarla yurt dışından alışveriş yapmak isteyen kullanıcıları buluşturuyor. Siz link paylaşıyor ve hangi ülkeden geleceklerle ürünü aldırmak istediğinizi seçiyorsunuz daha sonra o ürünü alıp getirmek isteyen kullanıcılar size uygulama vasıtasıyla mesaj atıyor ve şu kadar komisyon ile getirebilirim diyor sizin için de uygun olursa anlaşıyorsunuz ve uygulamaya ödeme yapıyorsunuz. Daha sonra ürünü getirecek olan kişi ülkeye girdikten sonra ister elden ister de kargo ile ürünü size gönderiyor siz de onay verdikten sonra ücret karşı tarafa aktarılıyor. Daha önce bir çok defa ürün getirmiş olan kişileri seçmekte ve her detayı (gümrükte kalırsa, kargo ile gönderir ve kargoda hasar olursa vs) önceden konuşup ortak bir kararda anlaşmak önemli. Bir de komisyondan dolayı size whatsap ile ulaşıp uygulama harici getirmek için teklifte bulunacak olanlar olabiliyor ama ben şahsen tavsiye etmem.
Bilgi için çok teşekkürler
Denemek lazım
sasuta yazdı:mturann yazdı:sasuta yazdı:mturann yazdı:sasuta yazdı:Bu son kanun değişikliği ile birlikte glocalzone gibi uygulamalarla birlikte yanında ürün getirenlerde illa ki bir artış olacaktır. Yakın zamanda buna da bir kısıtlama gelmezse iyidir.
glocalzone
Kullanan var mı?
Nasıl çalışıyor sistem?
Bilgi için çok teşekkürler
Denemek lazım
Şöyle bir avantajı var siz uygulamaya ödeme yapsanız dahi ürünü getirecek olan kişi kendi parasıyla ürünü alıp getirmek zorunda. Siz onay vermeden ödeme karşı tarafa aktarılmıyor. Şu durumda yurt dışından ürün almanın yurt dışına çıkmak veya oradan gelen birisine aldırmaktan başka bir yolu kalmadı ne yazıkki.
Çok geçmiş olsun ama Ağustos ayından beri maalesef bu şekilde idi. Özellikle uygulamalar aracılığı ile gelmeyen beyansız olarak gelenler daha sıkı takip ediliyor.goldenboy yazdı:Merhaba arkadaşlar https://sugesswatch.com/ almış olduğum saat tam bir çıkmaza girdisaat ülkeye geldi 150 dolar üzeri olduğundan gümrüğe takıldı gümrük için gümrük mali müşavirlik firması ile iletişime geçtim. ek vergiler. mali gümrük hizmet bedeli, gümrükte kaldığı gün para vs derken ek olarak bana 30.000 tl gibi bir masraf çıktı açıkcası bu kadar yüksek bir rakam veklemiyordum. Doğal olarak ürünü iade edilmesi için işlemleri başlattım saat birde yasaklı ürün statüsünde mekanik olduğundan belge istenecekmiş kabul olup olmayacağıda meçhul cidden üzücü bir durum yurt dışında yaşayan arkadaşlara rahatlıkla alsın
recepergun yazdı:Çok geçmiş olsun ama Ağustos ayından beri maalesef bu şekilde idi. Özellikle uygulamalar aracılığı ile gelmeyen beyansız olarak gelenler daha sıkı takip ediliyor.goldenboy yazdı:Merhaba arkadaşlar https://sugesswatch.com/ almış olduğum saat tam bir çıkmaza girdisaat ülkeye geldi 150 dolar üzeri olduğundan gümrüğe takıldı gümrük için gümrük mali müşavirlik firması ile iletişime geçtim. ek vergiler. mali gümrük hizmet bedeli, gümrükte kaldığı gün para vs derken ek olarak bana 30.000 tl gibi bir masraf çıktı açıkcası bu kadar yüksek bir rakam veklemiyordum. Doğal olarak ürünü iade edilmesi için işlemleri başlattım saat birde yasaklı ürün statüsünde mekanik olduğundan belge istenecekmiş kabul olup olmayacağıda meçhul cidden üzücü bir durum yurt dışında yaşayan arkadaşlara rahatlıkla alsın
Size yazılı bir bildirimde mi bulundular yoksa siz arayıp görüşme yaptığınızda mı bu şekilde anlattılar. Normalde pilli ürünlerde bazı gümrük kısıtlamaları oluyor ve limit içinde olsa bile bir dönem geçmeyen bir çok pilli ürün olmuştu. Size bildirdikleri gerekçeyi çok merak ettim, mekanik saatler yasaklı ürünler statüsünde değil normalde, pilli saat olsa gerekçe olabilirdi sanırım. Geri göndermemek için kılıf uydurulmuş gibi duruyor.
22101316G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: ofis ve 229 misafir
|