afl yazdı:Serkanasn yazdı:
Son birkaç yıldır saatlerin kullanım kılavuzunda yazanlardan tek kelime fazlası yazılmayan forum sayfaları ne zamandan beri horolojik bilgi kaynağı oldu da biz farkedemedik, bırakınız bu saçma sapan kelimelerle cümle kurduğunuzu sanıp birde kendi kibrinizde boğuluyorsunuz bu insanlık ne çekti ise sizin gibilerden çekti, iki cümle duyunca ne oldu o nezaketinize birden sokak jargonuna döndünüz? Gerçek bilgi saygı nezaket ve birikim düzeyiniz ne yazık ki ortaya çıktı, alışmışsınız insanları bu kifayetsiz sözlerinizle etkilemeye, birçoğunuzun yaşamı kadar mücadele ettim sizin zihniyetinizde olan içi boş insanlarla, bi bitmediniz ne diyeyim.
Özellikle buralar müthiş. Forumu ne kadar okuduğunuz çok belli. İçerikten haberiniz bile yok. Benim bilgi birikim vs düzeyi ise başka mesele. Yine okumadığınız belli okusanız öğrenirdiniz. Hadi bunları geçtik de hala sizin polemikten başka katkınızı göremedik. Biz boş insanları bir aydınlatın ne olur. Söz mücadele etmiycez sizi zorlamıycaz
Yahu elle tutulur hiçbir yanınız yok şimdi ciddiye alınır hiçbir tarafınız da kalmadı hala konuşuyorsunuz ya ben de bu pişkinliğe inanamıyorum.
SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah aşkına şu ilim dolu derya deniz bilginiz ile lütfedip aydınlatabilirmisiniz beni, merak ettiğim husus polemik kelimesini kullanarak polemikten başka hiçbirşey yapamayan şu haliniz ile sizin hangi bilginizi dinleyeceğiz?
Yahut internette basit bir araştırma neticesinde bulabileceğimizden fazla ne sunabilirsiniz bize?
Kelime oyunları yapmadan herhangi birseyi açıklayabilme kabiliyetiniz varmı?
Yoksa kendi kendinize bu cümleleri söyleyerek anlamlı birşey söylediğinizi zannetme gafletine mi düştünüz çünkü boş ve lüzumsuz kelimeler bir araya gelince anlamlı bir cümle oluşmuyor maalesef.
Şu yazdığınız sacmaliklari okurken horolojik bilginize hayran kalıyormusunuz? Ben tek anlamlı kelimenizi göremedim de.