vidyo linki: https://www.youtube.com/watch?v=lMNfSiPOSjY

avsarms yazdı:watchfinder & co.'nun dün yayınladığı vidyoda gördüm. ming thein'in projesi gphg ödüllü ming'den schwarz-etienne mekanizmalı "19.02 worldtimer". çok şık. hediyesi 11,900 isviçre frangı ~75bin türk lirası ile ne kadar micro brand olduğu tartışılır.
vidyo linki: https://www.youtube.com/watch?v=lMNfSiPOSjY
Kakefe yazdı:Yukarida bahsettigim Aevig Huldra v2 elime ulaştıgi icin konuyu güncellemek istedim. Mavinin tonu etkileyici.
index ve bezeldeki vintage tonlar ve lumeleri gayet iyi.
Saatlerim 38-40 araliginda bu sebeple saatin bilegime büyük gelebilecegi ile ilgili endiselerim vardi ( Bilegim 16,5 cm )
uzunlugu 46mm o sebeple sorun olmadi. Jubile bilezik saati cok şık gösteriyor. Genel olarak beklentilerimin cok üstünde bir saat.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
sphinx yazdı:Videoyu ben de dün izledim. Fiyatı görünce o kadar da micro değilmiş dedim açıkçası
Çok beğendim, çok şık bir saat.Kakefe yazdı:Yukarida bahsettigim Aevig Huldra v2 elime ulaştıgi icin konuyu güncellemek istedim. Mavinin tonu etkileyici.
index ve bezeldeki vintage tonlar ve lumeleri gayet iyi.
Saatlerim 38-40 araliginda bu sebeple saatin bilegime büyük gelebilecegi ile ilgili endiselerim vardi ( Bilegim 16,5 cm )
uzunlugu 46mm o sebeple sorun olmadi. Jubile bilezik saati cok şık gösteriyor. Genel olarak beklentilerimin cok üstünde bir saat.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Gayet güzel bir saat, işçilikte harika.EasyPassy yazdı:sphinx yazdı:Videoyu ben de dün izledim. Fiyatı görünce o kadar da micro değilmiş dedim açıkçası
Yorumunuzu görünce biraz daha makul bir fiyatta world time sunan başka bir marka aklıma geldi: Farer. (sanırım daha önce buradan paylaşılan bir micro brand değil)
Bu modeli 39mm çap,11mm kalınlık ve 100m WR'a sahip. Açıkçası bir ara almayı gerçekten çok istiyorum ama hadi bakalım.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 52 misafir
|