mert55 yazd覺:siyahpena yazd覺:mert55 yazd覺:sieger yazd覺:Ben cok elestiri olarak gormedim, arkadas aslinda diyor ki, ne kadar paraniz var ki, saati bu kadar verebiliyorsunuz..
Acikcasi bunun meslekle pek de bir alakasi yok, bu onceliklerle alakali. Mesela ben araba sevmem, kendi isimi yapiyorum, ve garip sekilde bir cok akrabam, arkadasim ya neden araba almiyorsun diyor, su anda ortalama bir araba alsam 100bin tl minimum vermeliyim, ki ben sevmiyorum, taksiye binmeyi ya datoplu tasima kullanmayi tercih ediyorum. Sizin tabirinizle bir de 10bin liralik rolexim var. Hatta ne fark eder haydi 100bin lira olsun, araba fiyati. Bu kadar basit, araba almadim bunu aldim, ve sattigimda yine benzer bir parayi geri alacagim, hatta seneler icerisinde degeri daha da artacak.
O yuzden bu konuda cok dusunmemelisiniz kanimca, sadece parasi oldugu icin saati alana diyebilirsiniz, napiyorsun sen diye, ama bu forumda oyle insan olmasi zor. Cunku gorursunuz, 100 liralik saati bile birisi alsa herkes tebrik eder, tercihi o seviyede yorumlar. Ya da birisi bir milyon liralik saat alsa, kimse de fiyatina laf etmez. Bizim icin parasindan bagimsiz bir sey saat, varligi guzel, onun temsil ettikleri guzel, benim icin en azindan asla geri gelmeyen seyleri temsil etmesi, ve bunu otomatik bri sekilde, klasik aksamlarla yapabilmesi gercekten tanimlanabilecek bri sey degil, benim icin en onemli seyleri bana her an hatirlatan bir sey.
Konudan bagimsiz: Richard mille saat satiyor mu yahu? Her saati limited, ve sadece unlulere verilen sponsor olunmus saatleri goruyoruz. Satiliyor mu hic acaba diye merak ediyorum ve hatta keske duzgun bir inceleme olsa, nasil bir mekanizma, saglam mi, oyle sporcular gibi cidden bilekteyken tenis oynayabiliyor muyuz.. baya merak ediyor insan.
Bu arada beni anlad覺覺n覺z i癟in teekk羹r ederim. Konuda 癟ok sa癟ma yorumlar at覺lm覺.Saatler erkein neredeyse tek aksesuar覺 diyebiliriz. Kendimi tam ifade edemedim. Ben mimarl覺k okuyorum mesela. Mezun olduumda forumdakiler gibi saatlere bu kadar b羹t癟e ay覺rabilecek miyim diye d羹羹nd羹m. Yani mesleklerinizi genelde pilot, doktor olarak alg覺lad覺m. 羹nk羹 saate o paralar覺 vermek t羹rkiyede her baba yiidin harc覺 deil.
5 sene 繹nce biraz s覺karak belki bir miktar kredi 癟ekerek omega da rolex de alabilirdiniz, bug羹n nas覺l bir mimar olup nerelerde 癟al覺aca覺n覺za bal覺, 5 sene sonra hi癟birimiz kolay kolay bug羹n arzu edip rahatl覺kla ulat覺覺m覺z saatleri alamayabiliriz. Dier arkadalarda yukar覺da belirtmiler esas覺nda tamamen tercih meselesi. 100 binlik ara癟 yerine 50 binlik ara癟 kullan覺p rolex saat kullanan da olacakt覺r 3 ayl覺k maa覺n覺 telefona verip saat kullanmayanda. S繹z羹n 繹z羹 癟ok kafa yormay覺n bu kazan癟 durumlar覺na nacizane tavsiyem mesleinize kanalize olun.
Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi
Dediiniz 癟ok doru asl覺nda. 100.000 lik ara癟 yerine 50.000 lik al覺p kalanla saat. u an anlad覺m galibab繹yle yapanlar kesinlikle vard覺r.
Var var ahah hatta saatlerim arabamdan daha maliyetli [emoji23]
Ama 繹nemli olan bununla mutlu olabilmek.
Saat konusu biraz enteresan tabi i癟ine girdik癟e farkl覺 bir d羹nyan覺n par癟as覺 oluyorsunuz.
Bir m羹teriye gittiimde o kiinin sahte saatini g繹r羹p bunun kendine sayg覺s覺 yok buradan bize i 癟覺kmaz demiliim ve sonunda hakl覺 olmuluum var

Saatlerden onu tak覺 tarz覺ndan profil analizi yapacak noktaya geldik forumlar ve dostluklar sayesinde.
Bu d羹nya biraz maliyetli gibi g繹z羹kebilir, fakat yukar覺da da denildii gibi elden 癟覺karma ans覺 bulunmakta. Tabi TSF gibi sayg覺n forum ve kul羹pler sayesinde g羹venilir al覺 veriler m羹mk羹n.
Siz yine de dikkatli olun derim.
ok fena bir zehir. Ba覺ml覺l覺k yap覺yor , dikkatli al覺mlar i癟in forumu bolca gezip yorumlar覺 dikkate alman覺z gerekmekte.
Forumu ve kiileri 癟ok tan覺mad覺覺n覺z i癟in lak diye sorunca haliyle bu pas覺 gole 癟eviren dostlar 癟覺kt覺. Bu tarz sorulardan 繹nce iyice tartmak , incelemek g繹zlemlemek gerek

Tapatalk kullanarak iPhone arac覺l覺覺yla g繹nderildi