Bg17 yazdı:Eta ucuza makenizma verip sektoru kurtarsa suclu, artik vermiyorum deyince yine suclu. Yaw bu eta size ne etti?
Hadi iwc, un eta kullaniyorsa tartisalim, ama longiness kullanmasi kesinlikle tuketici yararina bir durumdur.
Bu inhouse olayi niye bu kadar abartiliyor anlamis degilim. Hele gunumuzde kimse, tekrar ediyorum kimse kendi makenizmasini yuzde yuz uretmiyor. Uretiyorsa tasarlamiyor, hem uretip hem tasarliyorsa islem gormeye disari gonderiyor. Hangi inhouse ne inhouse u?
Longiness bence gayet basarili bir marka, turkiye de de en basarili markalardan biri; nerde olmasini istiyordukta gelmedi ben cok anlamadim. Tag ile tarz farki var.
Başar abi +10000000
Ağzına sağlık güzel abim, valla en doğru şey.
Hani birinin mekanizmayı kendi fabrikasında bir şekilde imal etmeyi neden bu kadar değerli kılıyoruz anlamıyorum.
Orient de Inhouse üretiyor. Birisi çıkıp Oriente, şimdiki kalitesinde sırf Inhouse üretiyor diye değerinden çok daha fazla ödemeyi kabul ediyor mu?
Bazen Inhouse maliyet düşürmek için de kullanılabilir.
Inhouse her şey demek değildir, Eta 2892-a2 chronometer yada top grade bir mekanizma benim gözümde bir çok mid-end Class saatin Inhouse mekanizmasından daha iyidir.
Surç-ü lisan ettiysek affola, ustadlar daha iyi bilir.