erenedip yazdı:Bu gunku komik konyali saat ve saat & saat deneyimi aktarmak isterim:) once konyali saate girdim seikonun begendigim bir saatine baktim, vitrinde duran modelin quartz mi otomatik mi oldugunu sordum cevap olarak chronograph cevabini aldim ve sessizce uzaklastim:) bir sonraki durak konyali saatti. Ellerinde seikonun divers modellerinden bulunup bulunmadigini sordum su anda elimizde yok cevabini aldim. Baska bir markanin divers modellerinden olup olmadigini sordum karsiliginda " `divers` in seikonun ozel bir serisi oldugunu ve baska markada bulamayacagima dair kadim bilgiye ulastim. Yavasca aydin saatin sitesinden bakacagim artik diye mirildandim karsiliginda bilmiş abim o siteler sahte dedi:)) ve kosarak kactim:) bu hikayemi size aydinlanmis sekilde anlattim
Archimed yazdı:erenedip yazdı:Bu gunku komik konyali saat ve saat & saat deneyimi aktarmak isterim:) once konyali saate girdim seikonun begendigim bir saatine baktim, vitrinde duran modelin quartz mi otomatik mi oldugunu sordum cevap olarak chronograph cevabini aldim ve sessizce uzaklastim:) bir sonraki durak konyali saatti. Ellerinde seikonun divers modellerinden bulunup bulunmadigini sordum su anda elimizde yok cevabini aldim. Baska bir markanin divers modellerinden olup olmadigini sordum karsiliginda " `divers` in seikonun ozel bir serisi oldugunu ve baska markada bulamayacagima dair kadim bilgiye ulastim. Yavasca aydin saatin sitesinden bakacagim artik diye mirildandim karsiliginda bilmiş abim o siteler sahte dedi:)) ve kosarak kactim:) bu hikayemi size aydinlanmis sekilde anlattim
Ülkemiz saatçilerinin hali ne diyelim [emoji38][emoji38]
Ben de Aralık ayında pil değişimi için quartz Omega Seamaster 300M saatimi Suadiye'deki Özgür Saat'e götürdüm. Pil değiştirmek istediğimi söyledim; adam yaklaşık 1.500 TL'lik bir işlemden söz etti, o da orada yapılmıyormuş. Sonra pilini dükkandan çıktıktan sonra kendi servislerinde 5 dakikada değiştirdim. 1.500 TL'lik işlemi araştırdım; Omega'ya mail attım, Teşvikiye'deki Omega Butik'e de sordum. Meğer çakal saat satıcısı pil değiştirmenin yanı sıra araya ihtiyacım olmayan ve talep de etmediğim kasa bakımı işlemini kaktırmaya kalkmış. Herhalde 30 TL'lik pil yerine 1.500 TL'lik işlemden kendi priminin daha fazla olacağını düşündü [emoji38]
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot] ve 249 misafir
|