afl yazdı:MertYe, uzak ara bütün kullandığım / denediğim saatler arasında en konforlusu Jumbo

Biraz kalın bilekli biri olarak 39mm bende nasıl durur bilemiyorum. Saat zaten muazzam ve kendini kanıtlayalı çok uzun zaman olmuş bir model fakat almış olsam optik olarak alışmam biraz zaman alır gibi geliyor. Almış olsam dediğime bakmayın bugün alayım diye karar versem 3-4 sene beklemem ve kendimi finansal olarak ayarlamam lazım.
Eski kullandığım UN 45mm idi şimdiki UN savarona 43mm. Yakın zamanda takasta verdiğim PlanetOcean 45.5mm idi bir firsat yakalayınca 42mm olan versiyonunu koleksiyonuma katmak istiyorum. Ama dediğim gibi 39mm biraz ufak gelir mi gözüme optik olarak ona karar veremiyorum.
Geçenlerde 2-3 saatliğine sub takmış oldum bir arkadaşıma ait. O yeni tip klips ne kadar inanılmaz bir olay milimetrik olarak küçültülüyor veya büyütülüyor. Rahatlık olarak gerçekten çok üst düzeydi.
Edit: Sormayı unuttum özellikle neden jumbonun bileziği üzerinde duruyorsunuz. 41mm olan royal oakların bileziklerinden farkı var mı?