TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Dünyaca Ünlü ??? Vermonth Saatleri..

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Dünyaca Ünlü ??? Vermonth Saatleri..

Mesaj iyibiriyim » 11 Tem 2012, 22:05

Şimdi anladım bilgilendirme için teşekkür ederim :) Ayrıca hak vermek gerekir kasayı güzel taklit etmişler :D
Kullanıcı avatarı
iyibiriyim

Mesaj Frax » 11 Tem 2012, 23:59

Karşıdan iyi olabilir de esinlendikleri saatlerle yan yana koyun o zaman farkı anlarsınız :) Vermonth'u hiç görmedim ama emin gibi konuştum :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj sdr9935 » 14 Ağu 2012, 10:30

Bunlar bide ıtaly desing falan yazıyolar üşenmedim saatin orj sitesini araştırdım herifler sanki italyadan site açmış satış yapıyolar gibi ama domian e falan bakınca istanbuldan bir site otomatikmiş italyanmış 1.500 tl imiş 140 tl olmuş inanmayın bence (haddimi aşmak gibi olmasın ama nette arama yapanlar için yazıyorum )içinde gerçekten çok kötü mekanizmalar var ,bu replikayla aynı tezgah nerdeyse zaman tutmaları falan çook kötü,,,
Kullanıcı avatarı
sdr9935

Mesaj scorpion88 » 05 Eyl 2012, 12:35

Vermonth ve genouva saatler tamamen marcamarca sitesinin ürettiği taklit saatlerdir.vermonth un resmi siteside onların üretimidir.yazılımdan ve sektörden anlayan herkes hostingin türkiye ve sitelerin taklit olduğunu anlayabilir.eminönündeki ve çindeki taklit ucuz saatlerin üzerine kendi logolarını çakıp, çakmanında çakmasını üretip sudan ucuza maal ettiği saatleri yüzlerce tlye satıp, sahtekarlıkla köşeyi dönmeyi düşünen bir şirkettir.Şirket çalışanlarından bazıları arkadaşım ve onlarda bu haberleri doğruluyor...Türkiyenin haber portalları milliyet başta olmak üzere birçok site bu sahte ürünlerin reklamını yapıyor ve halkı kandırıyor.şikayetim var.com da şikayetler bile sadece ürünün kalitesini ortaya koymakta...
Kullanıcı avatarı
scorpion88

Mesaj mostar » 11 Eyl 2012, 11:50

Sözde italya'daki sitesini görünce, orta ölcekli bir italyan markasımı acıba diye düşünmüştüm.

Ama aklımın bir köşesinde mevzunun çakma olduğu hep vardı, neyseki mevzuyu tam olarak anladım..
Kullanıcı avatarı
mostar

Mesaj bayselcuk » 22 Ağu 2013, 17:40

marcamarca sitesindeki vermonth sayfasında en üstte sağda reklam olarak gösterilen denizci amblemi olan mavi bir saat , model çok güzel ama satıştaki saatler arasında yok çok garip...
Kullanıcı avatarı
bayselcuk

Mesaj altıkırkbeş » 23 Ağu 2013, 17:16

ulysses nardinin modeline photoshopla kendi isimlerini yazmışlar :) öyle bir modeli zaten yapamazlar sadece müşteri çekmek için uzak durun her halukarda
Kullanıcı avatarı
altıkırkbeş

Mesaj happyprince » 25 Eyl 2013, 19:50

Yahu bu kadar da pişkinlik ancak bizde olur.Philip Rainer markasına ne demeli?Yazık ya,maliyeti 3 doları geçmez bu saatlerin,hadi 5 dolar olsun.Aklı başında biri,saatleri çok tanımasa da az çok anlar ne dümen döndüğünü.Bir kere o saatlerin üzerinde yazan fiyat da ne öyle?Neymiş 1200 tl'den 50 tl'ye düşmüş falan.Yahu inanın bazen içimden bırakın bu saati alanlara müstehak diyorum,diğer yandan da bu işi yapanlara olan öfkemden yazmadan edemiyorum.Bu saatleri alacaklarına Casio gibi bi marka alsalar en azından saat almış olurlar.Bu işin ucuzlukla,parası olmamakla da alakası yok.Çok parasız zamanımda ben Casio kullanıyordum.Şimdi de 25 liraya bile Casio saatler var.İsmi yabancı ve görüntüsü var diye alıyor insanlar.Çin'den sırf aksesuar olsun diye 3 dolara saat alıp takan,ve de maddi durumu zengin olmasa da hiç de fena olmayan tanıdığım insanlar var çevremde.Bu işte bence insanların bilinçli olmaları kilit rol oynuyor.Eşek semer ilişkisi malum.
Saatleri ayarlama enstitüsü...
Kullanıcı avatarı
happyprince

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 89 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners