TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Ali Şen'in Nadide??? Jacques Lemans Saati Çalınmış!

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Ali Şen'in Nadide??? Jacques Lemans Saati Çalınmış!

Mesaj mvurucu » 10 Tem 2012, 09:53

Şimdi saati inceledim internette
altın, eta 7750 valjoux kronolu mekanizma
amerikan redwood kaplama kutu( sadece ömrünü tamamlamışları kesilen koruma altında bir ağaçtan)
bu kadar özenilip bu kadar güzel bir ürün çıkarılmışken kaldı ki tasarım da gayet hoş, sade hem de

yine de fenerbahçe ve jaques lemans...ı ıh bence olmuyor örtüşmüyor
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj asymptote » 10 Tem 2012, 09:53

Bir Fenerbahçeli olarak tachyon'un yönelttiği eleştiriye katılıyorum. Jacques Lemans Fenerbahçe'yi taşıyacak bir marka değil!..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj SeRxx » 10 Tem 2012, 09:54

Bakın anlamıyorsunuz olay ne çıkarsalar alırız mantığı değil; saat gerçek altın, 100 adet limitli ve 100. yıla özel üretilmiş saat. Sizce
Fenerbahçe gibi bir kulübün bu saatten gelecek paraya ihtiyacı var mı ?

IWC, PP, Rolex gibi markalara 100 adet limitli altın saat üretmenin ne demek olduğunu biliyor musunuz ?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj tachyon » 10 Tem 2012, 09:57

herojd11 yazdı:Fenerbahçe taraftarı neyin enayilik olup olmadığı çok iyi bilir merak etmeyin , bu saat altın ve yalnızca 100 adet var yani bu saat Casio olsa yine anısı için 100 kişi daha yüksek bedelleri de verirdi o zaman siz bu saate enayilik diyorsanız Asr-ı Fener'i falan görürseniz bayılırsınız 2000 €'ya kitap mı olur diye , olur efendim olur biz Fenerbahçe'liyiz ben o kitap çıktığında alamıyorum diye oturup ağladım ama siz bunları anlayamazsınız

siz 100.yılınızda Pasta Limonata yerine 2 tane birşey çıkarsaydınız keşke

herojd11 kardeşim kusura bakma yaşından dolayı sana kardeşim diye hitap ediyorum. Fener - Galatasaray hepsi aynı toprağın takımları dediğim gibi konuyu subjektif bir bakış açısına çekeceksen ben buraya bir daha yazı yazmam. Çünkü takım tartışması hiç kimseye fayda sağlamaz. Çocuklar gibi benim takımım senin takımını döver tartışmaları çıkacak ise açık söylüyorum bu konu kapatılabilir. Sorun ne yazıkki Vizyon sorunudur. Benimle aynı düşünceye sahip bir çok Fenerli de olduğunu biliyorum. Eğer yazımda rencide edici bir unsur var ise Fener taraftarından özür diliyorum.
Kullanıcı avatarı
tachyon

Mesaj Drago » 10 Tem 2012, 09:59

serxx yazdı:Bakın anlamıyorsunuz olay ne çıkarsalar alırız mantığı değil; saat gerçek altın, 100 adet limitli ve 100. yıla özel üretilmiş saat. Sizce
Fenerbahçe gibi bir kulübün bu saatten gelecek paraya ihtiyacı var mı ?

IWC, PP, Rolex gibi markalara 100 adet limitli altın saat üretmenin ne demek olduğunu biliyor musunuz ?

Fenerbahçe'nin büyüklüğü işte orada devreye girmeliydi, bu biraz baştan savma bir iş olmuş bence...Saatten anlamayan birilerinin işi bence...
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj mvurucu » 10 Tem 2012, 10:01

Serxx illa ki kulübün o saatten gelen paraya muhtaç olma durumu yok
ama şu var
real madrid ebel e yaptırmış
man utd saatleri hublot
barcelona seiko ile partnership imzaladı ve logolu saatleri var bu kadar özel bir seri olmasa da

şimdi 100 adet, altın ve bu kadar büyük bir isme milyonlara hitap eden bir kulüp için jl???

baksanıza en büyük örenk burada tsf de

tsf türkiye saat forumu----45 adet (yanlış bilmiyorum umarım) limitli üretim steinhart
fenerbahçe spor kulübü---100 adet limitli üretim jacques lemans
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullanıcı avatarı
mvurucu

Mesaj asymptote » 10 Tem 2012, 10:05

serxx yazdı:IWC, PP, Rolex gibi markalara 100 adet limitli altın saat üretmenin ne demek olduğunu biliyor musunuz ?

Altın olmasın çelik olsun, 12 000 euro olmasın 15 euro olsun, ama marka örneğin Zenith olsun.. Benim marka fanatiği olmadığımı biliyorsunuz ancak burada kişiye saat yapılmıyor beyler, saatin yapıldığı kulüp Fenerbahçe gibi çok büyük bir marka, öyle ki şirket değeri birkaç premium saat markasını satın alır. İnsanlar ileride bu saati altın olup olmamasıyla değil, limit sayısıyla ve marka ismiyle hatırlayacaklar. Bu yüzden bu konuya dikkat edilmeliydi..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj herofb » 10 Tem 2012, 10:06

bakın arkadaşlar öncelikle Jacques Lemans olayına %100 katıldığımı öncelikle belirtmek isterim ama " Nadide??? , çapsızlık , beceriksizlik , fenerli zenginler , saçmalık " gibi gibi laflar söyleyemenizde sorun görüyorum , kusura bakmayın ama dediğim gibi haklı olduğunuz bir konu üzerinden bence siz içten içe takım hırslarınıza yeniliyorsunuz gibi geliyor.

Bu saati nadide yapan Jacques falan değil Fenerbahçe 100 yıl saati olmasıdır.

isterseniz başka bir konuda bir yönetimin yapabileceği " çapsizlık ve beceriksizlik örneklerini " tartışalım
Kullanıcı avatarı
herofb

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: bluebird64 ve 58 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners