Daha az çizilir, çelik bence...
Estetik açıdan çift renkli çelik-altın explorer bence şık ancak full sarı altın herhangi bir Rolex'i bana hiçbir güç taktıramaz.
Razz yazdı:Bu üç seçenek arasından kişisel tercihim masif sarı altın olurdu..İkinci tercihim yine çelik/sarı altın, son tercihim de çelik.. Bu tercihlerimi modelden bağımsız olarak yapıyorum = herhangi bir Rolex alacak olsam tercihlerim yine bu şekilde olurdu.. Ayrıca Drk'un da belirttiği üzere bütçeyi de tenzih ederek konuşuyorum..
![]()
Farklı birkaç mesajımda belirttiğim üzere favorim![]()
Teknik olarak bakıldığında altının çeliğe nazaran daha yumuşak olması itibarıyla altının -birim zamana ve kullanım şartlarında- çelikten daha çok yıpranacağı aşikar.. Yine işin içine bütçeyi katarsak da söyleyecek hiçbir lafım yok zira masif altın Rolex'lerin fiyatları belli![]()
ancak altın saatlerin kullanıcı profili nedeniyle eleştirilmesine gerçekten anlam veremiyorum..Yukarıda yer alan Daytona'yı deniz şortuyla da takarım, eşofmanla da..
Saati beğenen ve takan insan ben olduktan sonra, hangi türkücü/futbolcu takmış, kimin ipek gömleğinden gözükmüş tarzı sorunsallara ve bilimum komple altın = kıro tarzı söylemlere karşı cevabım; '' .. .. .. Kasımpaşa ''
![]()
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 229 misafir
|