TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Amazon'dan Saat Al覺m覺 Hakk覺nda Bilgi

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Amazon'dan Saat Al覺m覺 Hakk覺nda Bilgi

Mesaj Scubat » 09 Nis 2012, 12:29

fsinan yazd覺:Amazon'daki firmalar TR'a g繹nderiyor mu direkt kargo?

firmas覺na g繹re g繹nderen de var g繹ndermeyen de...Ben bi g-shock alm覺t覺m g羹mr羹e bile tak覺lmadan gelmiti..
Kullan覺c覺 avatar覺
Scubat

Kay覺t: 11 ub 2012, 23:54

Mesaj fsinan » 09 Nis 2012, 14:16

Sakat bence yaln覺z, g羹mr羹e tak覺l覺rsa Cevizliba yollar覺 g繹r羹n羹r...
"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜
Kullan覺c覺 avatar覺
fsinan

Ya: 50
Kay覺t: 11 Mar 2010, 17:35

Amazon.com'dan Saat Alma Hakk覺nda Sorular

Mesaj basto » 19 Mar 2013, 11:29

Merhaba dostlar ve abilerim,

Bildiimiz gibi Amazon'da 繹zellikle Seiko 5 modelleri T羹rkiye'ye g繹re 癟ok daha uygun fiyatlarla sat覺l覺yor. Benim de bir arkada覺m haftaya Amerika'ya gidecek. 30 Mart ile 2 Nisan aras覺nda 3 gece kadar bir otelde kalacaklar. Bu imkandan yararlanmak i癟in: Amazon'dan sipari verip, 繹demeyi yap覺p, 羹r羹nleri onun ad覺na otele g繹ndermek istiyorum.

Ancak burada size sormak istediim sorular var:

1- O iki g羹n i癟ince 羹r羹nler kesin otele teslim edilir mi? Genelde kesin delivery time yaz覺m覺yorlar, 3 ila 5 g羹n aras覺 diyor mesela.
2- Teslim edilmezse paray覺 geri iade alabilir miyim? Nas覺l?
3- Otelde kiinin kendisi olmadan kargoyu teslim al覺rlar m覺?
4- 3,4 adet saat ald覺rsam T羹rkiye'ye gelirken sorun yaarlar m覺? Saat i癟in belli bir limit var m覺d覺r?
5- Sizin 繹ng繹rd羹羹n羹z riskler ve tavsiyeler nelerdir?

Almak istediim saatler k覺saca 繹yle:

SKX007, Sportura Choronograph, SNZH53, ve Monster
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Kay覺t: 03 Ara 2012, 14:02

Re: Amazon.com'dan saat alma hakk覺nda sorular

Mesaj An覺l » 19 Mar 2013, 11:33

sat覺c覺 ile irtibata ge癟ip, durumun hakk覺nda g繹r羹羹p kesin ve net bir cevap ald覺ktan sonra ilemi ger癟ekletirmende fayda var basto :thumbup:
An覺l YERG

"To break the rules, you must first master them."
Kullan覺c覺 avatar覺
An覺l

Ya: 42
Kay覺t: 11 Oca 2012, 22:37

Mesaj basto » 19 Mar 2013, 12:12

Doru diyorsun An覺l. Konumak laz覺m gelir.

Ebay'den de alabilirim bu durumda deil mi? Sat覺c覺n覺n durumuna g繹re g羹venilirlik fark覺 olmaz san覺r覺m iki site aras覺nda.
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Kay覺t: 03 Ara 2012, 14:02

Mesaj An覺l » 19 Mar 2013, 14:09

imdi bu konu ile ilgili nacizane fikrim bende ebay, amazon gibi sitelerden 75$ 覺 ge癟meyecek ekilde RC Modeller ile ilgili, giyim, kuam, kalem, 癟akmak gibi baz覺 al覺veriler yap覺yorum devaml覺. Yanl覺z bunun ile ilgili zannedersem y覺lda 5 par癟a ile s覺n覺rlam覺lar al覺verii. Ben yurt d覺覺nda yaayan arkadalar覺m覺n adreslerini vererekten al覺verii yap覺yorum, daha sonra onlar bana (GIFT) ibaresi ile yolluyorlar. bu daha g羹venilir ve daha h覺zl覺 bir 癟繹z羹m
An覺l YERG

"To break the rules, you must first master them."
Kullan覺c覺 avatar覺
An覺l

Ya: 42
Kay覺t: 11 Oca 2012, 22:37

Yurtd覺覺ndan Almak m覺 Yoksa Amazondan Getirtmekmi ?

Mesaj ufukcpr » 24 Nis 2013, 23:55

Arkadalar merhaba forumumuzla tan覺mamdan k覺sa bir s羹re sonra bende de otomatik saat atei k繹r羹klenmeye balad覺 u s覺ralar arat覺rmalar覺m devam ediyor. uan i癟in sizlerin tecr羹belerinden yararlanmam gereken bir konu var 1 aya kadar almanya ya gidip gelecek bir arkada覺m var oradan onam覺 getirtsem daha uygun olur yoksa kendim amazondan m覺 alsam ?

Balang覺癟 olarak 1500 - 2000 tl m覺ktar para ay覺r覺p 2 adet saat almak gibi bir d羹羹ncem var biri her saat merakl覺s覺n覺n koleksiyonunda bulunmas覺 gerektiini d羹羹md羹羹m Tissot le locle birinide Seiko SKX009K2 olarak d羹羹nd羹m.

Amazon.de bulunan fiyatlara g繹re kendim amazon.com 'dan getirmem daha mant覺kl覺 duruyor g羹venlik ve maliyet a癟覺s覺ndan d羹羹ncelerinizi merak ediyorum yada farkl覺 bir al覺 metodu T羹rkiye'de ne nerede ne fiyatlarda 癟ok bilgim yok a癟覺kcas覺 her t羹rl羹 y繹nlendimeye a癟覺覺m =))
Kullan覺c覺 avatar覺
ufukcpr

Kay覺t: 17 Nis 2013, 12:06

Re: Yurtd覺覺ndan Almak m覺 Yoksa Amazondan Getirtmekmi ?

Mesaj SeRxx » 25 Nis 2013, 00:08

Ben olsam Le Locle'覺 T羹rkiye'de bayiden s覺k覺 bir pazarl覺kla al覺r, SKX009'u da eBay'den g羹venilir bir sat覺c覺dan al覺rd覺m :thumbup:

Amazon.com'dan eklenecek kargo 羹creti ve g羹mr羹k masraflar覺n覺 da d羹羹n羹nce pek uygun olaca覺n覺 d羹羹nm羹yorum :geek:
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 82 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners