TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Tahminleri Alalım / 4.5 Milyon Dolarlık Saat Alan Türk

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Tahminleri Alalım / 4.5 Milyon Dolarlık Saat Alan Türk

Mesaj razz » 12 Ara 2011, 10:53

2fast4u yazdı:Ben tahminimi söylüyorum.Sn.Mehmet Rüstü Başaran. Değerli motorsiklet ve otomobil koleksiyoneri olduğunu biliyorum. 2 adet Gt40 ,enzo,hatta ferrari nin tüm modelleri ,sayılı üretim ducati ler ve bir adet F4 :D vs..

Araçlar kısmen(!) doğru.. Saat mümkün değil ;)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj razz » 12 Ara 2011, 11:03

herojd11 yazdı:bence olsa olsa Razz'dır :)

Çağlar ne konuştuk..??!! Lütfen ya.. :P
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Tolgi06 » 12 Ara 2011, 12:01

Zenginin malı züğürtün çenesi hipotezinin doğruluğu yine onaylandı :D .
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj 2fast4u » 12 Ara 2011, 12:15

Razz araclar kısmen derken ben 5 sene oncesınde kaldım bugun kat kat fazlası oldugunu dusunuyorum.En son S&S motors da koleksıyonundan cıkma 5000km de 911 turbo gordum 2006 modeldı sanırım.Bu arac satılırmı dedım. Sonradan Porsche oldugunu kullanırken anladı kı satılıga koymakta gecıkmemiş. :D
The world is yours .
" serial flipper"
Kullanıcı avatarı
2fast4u

Mesaj Archimed » 12 Ara 2011, 14:44

Türkiye'de Ağaoğlu gibi kendini her fırstta ön plana çıkartan insanlar olduğu gibi adı sanı bilinmeyen, mütevazi bir hayat tarzı yaşayan, ancak pek çok medyatik insanı cebinden çıkartacak kişiler var. Bunların bir kısmı gayrimenkul zengini, bir kısmı yılın büyük kısmı yurt dışında yaşayan kişiler. Günümüzde Sirkeci'de iş hanlarının 10 milyonlarca USD karşılığında el değiştirdiğini, emtia, gayrimenkul ve menkul piyasalarının şişkin ve dengesiz olduğunu göz önüne alırsanız pek çok kişi kendilerine yeni yatırım alanı buluyorlar. Dış dünyaya açık bir yaşam tarzı olan kişiler veya bankaların özel bankacılık hizmetlerinden yararlanan kişiler, sanat eseri yatırımlarını seçebiliyorlar. Bu durumda bilinçli bir yatırımcı, hobilerinin aslında iyi bir yatırım fırsatı olduğunu fark edip ona göre pozisyon alabilir. 4,5 mio USD çok iyi bir yatırım bütçesi olmakla birlikte; bilinçli bir yatırımcı ve koleksiyoner belirli markaların limited edition'larına yönelmiş olabilir. Bu tip saatlerin dünya çapında bir alıcı kitlesinin olduğunu göz ardı etmemek lazım.
Kullanıcı avatarı
Archimed

Mesaj berkg1985 » 12 Ara 2011, 23:49

Archimed yazdı:Türkiye'de Ağaoğlu gibi kendini her fırstta ön plana çıkartan insanlar olduğu gibi adı sanı bilinmeyen, mütevazi bir hayat tarzı yaşayan, ancak pek çok medyatik insanı cebinden çıkartacak kişiler var. Bunların bir kısmı gayrimenkul zengini, bir kısmı yılın büyük kısmı yurt dışında yaşayan kişiler. Günümüzde Sirkeci'de iş hanlarının 10 milyonlarca USD karşılığında el değiştirdiğini, emtia, gayrimenkul ve menkul piyasalarının şişkin ve dengesiz olduğunu göz önüne alırsanız pek çok kişi kendilerine yeni yatırım alanı buluyorlar. Dış dünyaya açık bir yaşam tarzı olan kişiler veya bankaların özel bankacılık hizmetlerinden yararlanan kişiler, sanat eseri yatırımlarını seçebiliyorlar. Bu durumda bilinçli bir yatırımcı, hobilerinin aslında iyi bir yatırım fırsatı olduğunu fark edip ona göre pozisyon alabilir. 4,5 mio USD çok iyi bir yatırım bütçesi olmakla birlikte; bilinçli bir yatırımcı ve koleksiyoner belirli markaların limited edition'larına yönelmiş olabilir. Bu tip saatlerin dünya çapında bir alıcı kitlesinin olduğunu göz ardı etmemek lazım.

+1

Sanirim yillik 4.5 milyon dolarlik butceyi bilincli bi sekilde tuketmek hic kolay degildir. Ilk sene top 20'nini alirsin, ikinci sene ucuncu sene ?? En pahali saat Franck Muller'den 2.7 milyon ise, sana kaliyor 1.8 milyon usd, bakiye sana 100,000liklerden 18 saat alir!

Yada adamda belli markalardan ne gelirse alirim dusuncesi var. Turkiye'de araba kolleksiyonu yapan bir isadami aynen bu mantikla yuruyor.
Kullanıcı avatarı
berkg1985

Mesaj sefa » 13 Ara 2011, 22:37

forumdan biriyse aladağlı olabilir sanki
Kullanıcı avatarı
sefa

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 204 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners