TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Saat Markalar覺na Reklam Pazarlama Unsurlar覺n覺n Etkileri

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Saat markalar覺na reklam pazarlama unsurlar覺n覺n etkileri

Mesaj 2fast4u » 14 Ara 2009, 11:22

amer覺kan f覺lmler覺n覺n etk覺s覺 tart覺覺lmaz hatta o kadar b覺l覺n癟alt覺ma yerlemiki ne zaman Newyork'a gitsem kend覺m覺 f覺lm覺n set覺nde g覺b覺 zanneder覺m.Arka fonttak覺 ambulans sesler覺 hi癟 b覺tmeyen polis sirenler覺 o 覺nsanlar覺n karmasas覺 ,metro havaland覺rmas覺ndan 癟覺kan asfalt覺n alt覺ndan gelen dumanlar neyse ben gal覺ba b覺r NYC fanat覺覺m:)
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj Bond » 14 Ara 2009, 11:31

2fast4u yazd覺:amer覺kan f覺lmler覺n覺n etk覺s覺 tart覺覺lmaz hatta o kadar b覺l覺n癟alt覺ma yerlemiki ne zaman Newyork'a gitsem kend覺m覺 f覺lm覺n set覺nde g覺b覺 zanneder覺m.Arka fonttak覺 ambulans sesler覺 hi癟 b覺tmeyen polis sirenler覺 o 覺nsanlar覺n karmasas覺 ,metro havaland覺rmas覺ndan 癟覺kan asfalt覺n alt覺ndan gelen dumanlar neyse ben gal覺ba b覺r NYC fanat覺覺m:)

/00S-043 Bir Manhattan fanatiide burada var, 4 senedir gidemiyorum, 繹zlemedim desem ciddi yalan olur, bir s羹re yaad覺覺m eski hometown'覺m. Betimleme 癟ok g羹zel, teekk羹rler.
Kullan覺c覺 avatar覺
Bond
Administrator

Ya: 51
Kay覺t: 14 Eki 2009, 21:36

Mesaj bizantolog » 14 Ara 2009, 12:46

Tiger Woods'un, Tag Heuer fiyatlar覺na nas覺l bir etkisi oldu acaba?

Hele son zamanlardaki skandallar zinciriyle markaya darbe vurduu s繹ylenebilir bence.

Ama Rolex bu t羹r skandallardan hi癟 etkilenmiyor nedense :)

Saatten saate de var fark var galiba.
Kullan覺c覺 avatar覺
bizantolog

Ya: 53
Kay覺t: 23 Eki 2009, 11:11

Mesaj 2fast4u » 14 Ara 2009, 14:53

Forumda a癟覺lan b覺r konu vard覺 .Filmlerde kullan覺lan saatler ve modeller hakk覺nda .A癟覺kcas覺 insan ald覺覺 saatin veya markan覺 b覺r yerde ekrana gel覺yor olmas覺na sev覺n覺yor.Mesela hep akl覺mda kalan bir 繹rnek Seiko ve k覺 olimpiyatlar覺 nedense o halkal覺 amblemin alt覺nda bir yerde seiko ismini g繹rmek markan覺n yer覺n覺 z覺h覺nlerde salamlat覺r覺yor.Neticede dorudan zamanlama kavrama ile ilgili.Eer sponsorluklarla ilgili b覺r b覺lg覺ye ,arast覺rmaya ulaabilirsek guzel b覺r kaynak olur.Hala seiko olimpiyatlara destek m覺 bilmiyorum.襤kinci 繹rnek rolex ve golf sporu .3.繹rnei ben kafadan at覺yorum Redbull hava ara癟lar覺 akrobas覺 tak覺m覺 ve breitling olabilir mi?
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj vervito » 17 Ara 2009, 20:48

Celebrity Ambassador (t羹rk癟esini bilmiyorum kusura bkmay覺n) kullanan soylu, k繹kl羹 markalar覺 sevmemeye balad覺m art覺k, sanki kendine g羹venmemezlik var. yani Omega'n覺n Zenith'den bir eksii yok benim g繹z羹mde marka stat羹s羹 olarak ancak Omega neden gidip Nicole Kidman, George Clooney gibi celebrity'leri ambassador yapma gerei duymu oras覺 kesin tart覺覺l覺r. Ama mesela profesyonel modeller i癟in Michael Phelps, Alexander Popov, Michael Schumacher gibi sporcular覺n bu profesyonel saatleri tercih ettiini g繹stermesine birey diyemem tabii ki. bir de Zenith'e bak bu konuda... prier
vervito

Mesaj vervito » 17 Ara 2009, 23:34

sadece oradaki ahali deil heryerdeki ahali i癟in ge癟erli. yani bir saat t羹keticisi/al覺c覺s覺 eer Zenith'in Omega kadar 羹st羹n bir marka olduunu bilmeden zenith alacaksa, b覺rak omega Zenith'in nas覺l bir marka olduunu bilmeden bir zenith sahibi olacaksa hi癟 olmas覺n zaten, hi癟 zenith sahibi olmas覺n. ben de ahsen bir zenith hayran覺 olarak zenith'in 繹yle a覺r覺 populer bir marka olmas覺n覺 istemiyorum. gerek yok.
vervito

Mesaj Axiaziz » 17 Ara 2009, 23:42

Ekseriyetle reklam her eyi etkiler zaten. 羹nk羹 eer para kazanmak istiyorsan覺z en 繹nemli ey ekseriyetin ne yapt覺覺d覺r.

zg羹n karakter oran覺 kiide azald覺k癟a, kararlar覺n覺 toplulua uydurma ve hatta kararlar覺n覺 bakalar覺na b覺rakma eilimi ve kolayc覺l覺覺 o kiide fark覺nda olmadan artt覺覺ndan reklam ve/veya zaten bilin癟 alt覺nda haz覺r yeri olan 羹nl羹y羹 kullanmak 癟ok da engebeli olamayan zihinleri etkilemek i癟in iyi bir yoldur.. Nas覺l ki bir noktadan sonra baz覺 insanlara ne giyeceklerini bile bakalar覺 s繹yl羹yor mesela. (Sorsan覺z herkes "rahat olduu i癟in b繹yle giyiniyorum" der, ama alay覺 trend insan覺d覺r...)

Dolay覺s覺yla hemen t羹m konular gibi saat konusu da; kiinin ne kadar kendine has olduuna dayan覺r asl覺nda ve bu deikene g繹re ekillenir asl覺nda. Zaten bir 羹nl羹n羹n kolunda diye, bir billboard da var diye kimse saat almaz da, alacaa saati anca bu ekilde g繹r羹p, bunlar almas覺na etken olabiliyorsa zaten benim nazeriyemde pime k覺vama gelmi demektir.
"This is my panerai, this is my gun. This is for timing, this is for fun."
Kullan覺c覺 avatar覺
Axiaziz

Ya: 42
Kay覺t: 21 Eki 2009, 16:07

Mesaj vervito » 18 Ara 2009, 02:19

zenith bence fiyat olarak oldukca pahal覺 olduu i癟in 癟ok satm覺yordur. sayd覺覺n覺z markalar覺n seviyesinde olmasa da bir alt覺ndad覺r.
bence y覺ll覺k sat覺lar覺 da bu luks markalardan daha az deildir. sadece tek "eksii" reklama fazla gerek duymamas覺. ki bence de 癟ok da gerek yok. VC'yi alan ne i癟in al覺yorsa zenith'i alan da onun i癟in als覺n. Vacheron'un hi癟 Charlize theron'lu reklam覺n覺 g繹rd羹n羹z m羹 ki?! :)
vervito

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 95 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners