TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart Nav B Chrono, Longines Evidenza ve Maurice Lacroix

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yeni Saatim Sonunda Geldi!

Mesaj wsnake » 29 Nis 2011, 22:29

ombo yazdı:steinhart geldi. Kismetse yarın tissot longines maurice lacroix lerimle karşınızda olacagım. Umarım duzgun resimler çekebılırım

Yeni bir hazine mi gün yüzüne çıkıyor :?:
Kullanıcı avatarı
wsnake

Mesaj alltomatic » 30 Nis 2011, 00:40

dakiksiz kullan.hayırlı olsun.
Kullanıcı avatarı
alltomatic

Mesaj serhat200 » 30 Nis 2011, 17:16

Hayırlı olsun resimleri bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
serhat200

Mesaj ombo » 01 May 2011, 22:51

arkadaşlar ,
tam 3 saattir çektiğim resimleri imageshack üzerinden yüklemeye çalışıyorum ancak devamlı hata veriyor. Aldığım saatin linki şu:
http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=229&Sel_ID=27#229
Saati 1 ayda getirtebildim. Liste fiyatının üzerine gümrük kdv toplam 700 TL daha ödedim. Gerekli noter evrakları cabası. Ancak saat çok güzel. Üzerinde Valjoux 7750 mekanizma var. 47 mm çapında yani oldukça heybetli. Resimleri yüklemeyi becerince hepinizle paylaşacağım.

Forumdaki arkadaşlara kısaca kendimi tanıtayım. Adım ömer, ordu da yaşıyorum. Saatlere olan sevgim hep vardı. Ancak takriben 10 yıl kadar önce Tevfik Aydın saatin vitrinindeki mekanik bir Longines Evidenza'ya vurulmamla iş biraz değişti. İçeri girdim. Tevfik Bey'le tanıştım. Biraz sohbet ettik. Beğendiğim saati çıkarttı. Anlattı. Saati almak istediğimi söyledim. O ise beklemediğim bir şekilde Bu saat için yaşın henüz genç (o sıralar 25 yaşında idim). Sana başka bir saat önereyim onu tak koluna, ilerleyen yıllarda Longines'i alırsın dedi. Ben de dediğini dinledim ve ilk olarak Tissot PRC 200'ü koluma taktım. Tevfik Bey'in zarafeti hala aklımdadır. Longinesi satmadı bana onun yerine aşağı yukarı 6 da 1 fiyatına olan quartz Tissot önerdi. O zamanlar anlamamıştım. Ancak şimdi daha iyi anlıyorum. Mekanik bir saatin kıymetini bilmek için biraz daha büyümek lazımmış.

İlerleyen yıllarda longines evidenza aldım. Ancak o da quartz idi. Daha sonra bir Maurice lacroix Les Classiques ve şimdi de ilk mekanik saatim olan Steinhart'ı aldım. Çevremdekiler hep şaşıyor saatlere olan ilgime. İnsanlar için saat sadece kolda duran ve saati gösteren bir "şey". Bunun böyle olmadığını zaman içinde anladım. Ancak bu ilginin insanın bütçesini oldukça zorlayacağı da su götürmez bir gerçek.

TSF'ye gelince. Forumu aşağı yukarı 1 seneyi aşkın süredir izliyorum. Saat hakkında çok şey öğrendim bu forumdan. Tahminimce forum üyeleri belli sosyo-ekonomik birikimlere sahip insanlar. Bu durum ayrıca bir keyif veriyor bana. Ancak son günlerde paylaşımların hızının azalmaya başladığını görüyorum. Forum yöneticilerinin bu konuda bazı tedbirler alması ve forum üyelerini aktive etmek için yeni fikirler üretmesi mantıklı olacaktır diye düşünüyorum.
En son ombo tarafından 01 May 2011, 23:11 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
ombo

Mesaj drk » 01 May 2011, 22:55

Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj ombo » 01 May 2011, 23:17

Resim
Kullanıcı avatarı
ombo

Mesaj ombo » 01 May 2011, 23:18

vallahi oldu. çok teşekkür ederim. Şimdi de diğer resimler gelsin..
Kullanıcı avatarı
ombo

Mesaj ombo » 01 May 2011, 23:22

Resim
Kullanıcı avatarı
ombo

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Heyea ve 190 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners