Seiko skx009. Alıp hiç beğenmeyip pişman olarak hemen satmıştım. Sonrasında üretimi durduruldu, kıymete bindi filan ama benim hâlâ zerre ilgimi çekmeyen bir saat.
Sent from my PJZ110 using Tapatalk
Seveni çok, eminim zorlanmamışsınızdır.ekdellal yazdı:Seiko skx009. Alıp hiç beğenmeyip pişman olarak hemen satmıştım. Sonrasında üretimi durduruldu, kıymete bindi filan ama benim hâlâ zerre ilgimi çekmeyen bir saat.
[emoji1787][emoji1787][emoji1787]ekdellal yazdı:Seiko skx009. Alıp hiç beğenmeyip pişman olarak hemen satmıştım. Sonrasında üretimi durduruldu, kıymete bindi filan ama benim hâlâ zerre ilgimi çekmeyen bir saat.

Saatin tek iyi yanı senle tanışmama vesile olmuştu Alkım [emoji23]Alkım yazdı:[emoji1787][emoji1787][emoji1787]ekdellal yazdı:Seiko skx009. Alıp hiç beğenmeyip pişman olarak hemen satmıştım. Sonrasında üretimi durduruldu, kıymete bindi filan ama benim hâlâ zerre ilgimi çekmeyen bir saat.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Canım abim, seviliyorsun. [emoji4]ekdellal yazdı:Saatin tek iyi yanı senle tanışmama vesile olmuştu Alkım [emoji23]Alkım yazdı:[emoji1787][emoji1787][emoji1787]ekdellal yazdı:Seiko skx009. Alıp hiç beğenmeyip pişman olarak hemen satmıştım. Sonrasında üretimi durduruldu, kıymete bindi filan ama benim hâlâ zerre ilgimi çekmeyen bir saat.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 134 misafir
|
||||||||||||||