hknmtn yazdı:korayyalnizlar yazdı:N11'den geri dönüş yapıldı. Muhtemel bir balans ayarı problemi olduğu, garanti belgesindeki ilgili yere gönderildiğinde incelemenin yapılıp ortalama 1 haftada saatin yeniden elimde olacağı belirtildi. Çok yakın bir ilgi gösterildiğini söylemek mümkün değil, hatta telefonda görüştüğümüz arkadaş otomatik saatlerin hava değişimlerinde sapma yapabilme ihtimali olduğunu belirtti fakat bir Vostok kullanıcısı da olarak hiçbir mekanik saatin hava değişiminden günde 1 dakika sapma yapacağını düşünmüyorum
Bahsettiğiniz mağaza al sat yapan bir mağaza. Bazı az bulunan ürünleri de kaba tabirle kazık fiyata listeleyen ya tutarsa diyen bir mağaza. Yani saatçi ya da direkt ithalatçı değil. Yetkili bayi hiç değil. O yüzden bilip bilmeden konuşmaları oluyor maalesef. Garanti belgesinde neresi yazıyor acaba merak ettim.
Sizin de bahsettiğiniz gibi bu tip yerlerden alım yapmak benim de pek tercihim değil ama fiyatı diğer yerlere göre biraz daha makul olduğundan böyle bir tercih yaptım. Yoksa diğer saatlerim Aslan Saat veya Günkut Saat gibi tamamen bu işle uğraşan yerlerden satın alınmıştı.
Bakım için adrese baktığımda garanti belgesinde Hepsipopüler'in adresiyle aynı adresi görüyorum. Dolayısıyla bütün ürünleri toplayıp ürün türüne göre anlaşmalı oldukları yerlere gönderip o şekilde bakım veya onarım yapıldığı kanaatindeyim. Konuyu da bu sebepten İzmir'de tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı diye açtım çünkü basit bir ayar için saati bilmediğim bir yere göndermek veya bu kadar uzun süre beklemek istemiyorum.
Bu konuda yardımcı olabilecek biri varsa çok makbule geçer, halen aynı fikirdeyim; bilmediğim bir yer açacağına burada bilinen tanınan bir usta açsın içim rahat olsun. Basit takvimden GMT bir Seiko'nun 2 yıl içerisinde garantiye ihtiyaç olacak bir problem yaratacağını düşünmüyorum, satma gibi bir maksadım da olmadığımdan garanti iptali çok önemsediğim bir konu değil.