TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Maurice Lacroixlerde İndirim

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Maurice Lacroixlerde İndirim

Mesaj mlm » 07 Eki 2010, 17:46

10000 dolarlık bir saati 2000 dolara da satabiliyorlarmış demek, indirim güzel, iyi niyetli ama 'düşündürücü'..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj pavese » 08 Eki 2010, 09:41

mlm yazdı:10000 dolarlık bir saati 2000 dolara da satabiliyorlarmış demek, indirim güzel, iyi niyetli ama 'düşündürücü'..

+ 1.

standard grade'i 80-100 USD olan eta 2824'ü kullanan orta ve orta üst sınıf saatlerin binlerce dolarlık fiyatını düşün... Ben bu konuda Hamilton'ı takdir ediyorum çok iyi eta mekanizma kullandıkları saatleri bile uygun fiyatlarda. Oris'i de yine malzeme ve mekanizma kalitesine göre uygun ve dayanıklı saatler üretmeleri, otomatik geleneğinden vazgeçmemeleri (ilkeli olmaları) ve işleme yaptıkları mekanizmaların yanına hangi mekanizmayı baz aldıklarını yazan mütevazi tavırlarından ötürü çok seviyorum.

Bu arada farkında olmadan ;) Hamilton'dan başladık Oris reklamıyla bitirdik. :D :lol:
Kullanıcı avatarı
pavese

Mesaj Asiltürk » 10 Eki 2010, 14:43

Merhaba sayın forum sakinleri, ben yeni üyeyim kaliteli bir saat almak istiyorum.
Almışken koluma bir kere takayım ve ömür boyu çıkarmayayım diyorum, kısmet olursa.
Aşağıdaki linkteki saati düşünüyorum ve bu konuda tecrübeli olan sizlerin de fikirlerinizi almak istedim.
http://www.konyalisaat.com.tr/product_i ... 0-ST-20001
Kullanıcı avatarı
Asiltürk

Mesaj drk » 10 Eki 2010, 15:10

Asiltürk foruma hoşgeldin. Her ne kadar şu anda almak istediğin saatle bir ömür geçirmek istesende bu işe bir kere bulaştınmı kurtulması zor oluyor. :) Yeni modeller, değişen beğeniler, modalar kişiyi zaman zaman farklı alışverişlere sürükleyebiliyor. Linkteki saat için eminim birçok farklı görüş gelecektir, benim görüşüme göre güzel değil, tabiiki son karar senin. Tavsiyem, bütçen hiç fena değil, farklı marka ve modelleri gerek internet gerekte saatçilerde görmen ve denemen. Bazen fotoğraflardan çok beğendiğin bir saat kötü, hiç beğenmediğin bir saat ise gerçekte çok iyi çıkabiliyor. Eğer saatçileri gezme şansın yoksa yabancı kaynaklı saat satış sitelerinden karşılaştırmalı inceleme yapabilirsin, sitedeki tüm saatlerin fotoğrafları aynı formatta çekildiğinden, sana daha yardımcı olabilir. Son birşey daha, internet satış sitelerindeki indirimler aldatıcı olabiliyor, gidip yerinden almak hem daha mantıklı hemde daha eğlenceli olacaktır.
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj Asiltürk » 10 Eki 2010, 15:17

Hoşbulduk drk.
Teşekkür ederim ilgin için.
Gerçi henüz araştırma aşamasındayım.
İşin gerçeği çok da bilgi sahibi değilim bu konularda.
Bu forumu daha bugün keşfettim.
Bilmediğim ne kadar saat markası varmış öyle :-)
Demek ki daha detaylı araştırma yapmalıyım.
Peki istediğm özellikleri sıralasam, bana bir marka ve model tavsiyesinde bulunabilir misin?
Kullanıcı avatarı
Asiltürk

Mesaj Clk » 10 Eki 2010, 15:23

Isteklerini listelersen bizler de hayal gücümüzü zorlamaya sana uygun olan saati tavsiye etmeye calisiriz.
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

Mesaj Asiltürk » 10 Eki 2010, 15:35

Otomatik
Sonsuz takvim
Metal kordon
Klasik
Ay durum göstergesi
Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Kusura bakmayın.
Dediğim gibi, ben bu işin acemisiyim.
Biraz daha spesifik birşeyler yazmak isterdim ama, şimdilik fazla bilgi sahibi değilim.
Kullanıcı avatarı
Asiltürk

Mesaj Clk » 10 Eki 2010, 15:44

Bunlarin hepsinin beraber oldugu ve 3 Bin YTL ve asagisina alinabilecek ilk saat Seiko Premier. Asagida ki saat bir örnek ve metal kordon secenegi de var.

Resim
TÜRK'üm!!! Ülkem TÜRKIYE CUMHURIYETI, bayragim TÜRK BAYRAGI ve milli icecegim RAKI'dir...
Kullanıcı avatarı
Clk

ÖncekiSonraki

• Similar topics
    Cevaplar
    Görüntüleme
    Yazar

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: korayyalnizlar, Majestic-12 [Bot], onurkoseoglu ve 187 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners