Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
BatuhanKLC » 04 Şub 2021, 13:14
Vintage omega seamaster 166.0207 modelini andırıyor , fakat günümüz versiyonu ve daha ucuzu gibi. Yukarıda bahsedildiği gibi birkaç ufak detay 80 saat güç rezervli otomatik mekanizması ile giriş yapması daha farklı bir yere taşıyabilirmiş saati.
-

BatuhanKLC
-
samuray » 05 Şub 2021, 11:12
Saati dün satın aldım. Beyaz kadranlı modelini. isteyerek quartz modelini aldım çünkü tasarımın başlangıç noktası 70ler ve 80ler quartz saatlerin hüküm sürdüğü zamanlardı.
Saat bilekte çok şık duruyor, benim saatimde tam saniyelere vurmuyor ama sanırım genel anlamda quartz analoglarda olan bir sorun. Belki garanti için sonra götürürüm.
Değerinin üstünde bir saat oldugunu söylüyebilirim.
-

samuray
-
oxygene » 08 Şub 2021, 09:44
Tissot bu saatte kendini aşmış. Beğenmediğim ufak tefek yanları, Tissot logosu, altındaki 1853 yazısı. Visodate'de kullandıkları eski logolarını kullansalar görsel anlamda sınıf atlarlar ama hala bu uyduruk logoda diretiyorlar. Alttaki PRX yazısı ve koyu kadranda beyaz tarih çarkı da gözüme batıyor ama genel olarak çok iyi iş çıkarmışlar.
-

oxygene
-
stovetopEMU5 » 19 Şub 2021, 17:21
Otomatik mekanizmaya sahip versiyonu satışa sunulacakmış bu sene sonuna doğru.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
-

stovetopEMU5
-
Okanito » 19 Şub 2021, 20:44
stovetopEMU5 yazdı:Otomatik mekanizmaya sahip versiyonu satışa sunulacakmış bu sene sonuna doğru.
Sent from my Mi 9T using Tapatalk
Kaynak paylaşabilir misiniz
Sent from my iPhone using Tapatalk
IG: mrokanito
"Do better if possible, and that is always possible."
-

Okanito
-
slhgzl » 20 Şub 2021, 23:07
Tissot PRX modeli yeni çıktı ve şu anda çıkan modelleri pilli.Otomatik olanlar yıl sonuna doğru çıkacak denildi.Günkut saatin sitesinde dediğiniz gibi otomatik olanı mevcut fakat tissotun resmi sitesinde bu otomatik modeli göremedim.
Civil Engineer
-

slhgzl
-
hknmtn » 21 Şub 2021, 18:06
slhgzl yazdı:Tissot PRX modeli yeni çıktı ve şu anda çıkan modelleri pilli.Otomatik olanlar yıl sonuna doğru çıkacak denildi.Günkut saatin sitesinde dediğiniz gibi otomatik olanı mevcut fakat tissotun resmi sitesinde bu otomatik modeli göremedim.
Aynen hocam ben de kısa bir araştırma yaptım ama Günkut Saat'ten başka bir yerde göremedim. Satın alıp bakmak lazım (:
-

hknmtn
-
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 204 misafir