wabisabi yazdı:Ek gümrük vergisi de kalkmış olmalı 1 Ocak itibariyle.
%20'lik vergi dilimi kalkıyor mu hocam?
sentez42 yazdı:Seiko 100 milyon adet üretip mi üretimi durdurdum dedi anlamadım saat kaç yıldır aynı iddia ile satılmaya devam ediyor. İçinde kendine hayrı olmayan tersine akmayı bile yaptırabileceğiniz basit bir mekanizma ve dandik malzeme kalitesiyle 750 liraya sıfır alabildiğimiz vakitler için iyiydi. Şuan ise parasını kesinlikle haketmiyor. Holiganlaşmış saat severler tarafından yüceltiliyor. Geçmişin iyisi(holiganlaşmaya sebebiyet veren kısım), günümüzün kötüsü özetle.
Atasözünün yararları... Tek cümleyle konuyu özetlemiş. [emoji23] Çok güzel saat idi zamanında fiyat/performans olarak ama o paralar verilmez şuan. Saati kötüleyemem ben beğeniyorum şahsen fakat o parayı skx modellerine harcamam, harcayana da karışmam tercih meselesi. [emoji2]Oguzhanm yazdı:sentez42 yazdı:Seiko 100 milyon adet üretip mi üretimi durdurdum dedi anlamadım saat kaç yıldır aynı iddia ile satılmaya devam ediyor. İçinde kendine hayrı olmayan tersine akmayı bile yaptırabileceğiniz basit bir mekanizma ve dandik malzeme kalitesiyle 750 liraya sıfır alabildiğimiz vakitler için iyiydi. Şuan ise parasını kesinlikle haketmiyor. Holiganlaşmış saat severler tarafından yüceltiliyor. Geçmişin iyisi(holiganlaşmaya sebebiyet veren kısım), günümüzün kötüsü özetle.
Kör ölür, badem gözlü olurmuş. Bence de aynı durum. Bu paralar skxe verilmez
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
|