Arkadaşlar şu an Tr fiyatı 22000 civarı...
LND-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
justaguy yazdı:Seiko prospex serilerindeki “belli bir seven kitlesi oluşturdum, bir sonraki segmente atlıyım” ile aynı strateji diye düşünüyordum.
Tabi burada in house mekanizma, anti manyetik malzeme gibi eklemeler var. Yine de, (iris sevdiğim bir marka olmasına rağmen) bütçenin biraz üstüne çıkarak Omega master chronometer alabiliyorsam, kendini kanıtlamamış yeni bir mekanizmaya bu parayı vermeden önce 3 kere düşünürdüm.
Bu soruyu mail olarak gönderdim ve Orisden gelen cevap.BatuhanKLC yazdı:Videodaki saatin zaman tutması gayet iyiymiş , 3.200 chf verilen bir saat için her ayarlamada saatin 2-3 dakika geri gitmesi hiç hoş olmamış . Bilgilendirmeler için teşekkürler.
Etyg yazdı:Bu soruyu mail olarak gönderdim ve Orisden gelen cevap.BatuhanKLC yazdı:Videodaki saatin zaman tutması gayet iyiymiş , 3.200 chf verilen bir saat için her ayarlamada saatin 2-3 dakika geri gitmesi hiç hoş olmamış . Bilgilendirmeler için teşekkürler.
We assume you referring to setting of time.
Setting the time
When setting of the time, the minute hand may move a few degrees clockwise when pushing in the crown. This is normal and won’t affect the performance of your watch.
When separating from the winding mechanism, the aligning of wheels can cause the minute hand to move clockwise. As the gears are freewheeling, there is no danger of damage at any point during the process.
The recommended setting mechanism is to move past the desired time and then turn back to set the desired time. For example: if the desired time is 12:30, then move to 12:35 and then turn back to 12:30.
This construction was chosen to deliver long-term durability and efficiency.
Çeviri:
Zamanın belirlenmesinden bahsettiğinizi varsayıyoruz. Zamanı ayarlama Saati ayarlarken, kurma kolunu iterken dakika ibresi saat yönünde birkaç derece hareket edebilir. Bu normaldir ve saatinizin performansını etkilemez. Sarma mekanizmasından ayrılırken, tekerleklerin hizalanması dakika ibresinin saat yönünde hareket etmesine neden olabilir. Dişliler serbest döndüğünden, işlemin herhangi bir noktasında herhangi bir hasar tehlikesi yoktur. Önerilen ayar mekanizması, istenen zamanı geçmek ve ardından istenen zamanı ayarlamak için geri dönmektir. Örneğin: İstenilen saat 12:30 ise, 12: 35'e gidin ve sonra 12: 30'a geri dönün. Bu yapı, uzun vadeli dayanıklılık ve verimlilik sağlayacak şekilde seçildi.
LND-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] ve 247 misafir
|