TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Resimdeki saatin benzeri

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Resimdeki saatin benzeri

Mesaj ucemdem » 17 Kas 2020, 20:11

azizkaya yazdı:Benzerden kastınız annual kalender, mehtaplı bir kronometre mi? Yoksa kasa şekli, chrono'su benzesin bana yeter derseniz foruma özel 50 limitli claude bernard saat çok keyifli bir alternatif olabilir. Bir fotoyla destekleyeyim.Resim

SM-N960F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam sanirim tum special edition saatler satilmis. Bu modeli degilde Wide open modelini dusunmustum. Ayni zamanda hediye saatleri de cok guzel duruyordu. Ama konu basligi kilitli ve satilmistir deniliyor. TSF baska bir special edition yapsa keske 2018 den beri bir proje yok sanirim :)
Kullanıcı avatarı
ucemdem

Mesaj danGerfuLL » 17 Kas 2020, 21:41

1940li yıllardan bir bumper bırakayım buraya. [emoji4] Halk tabiriyle yarım otomatik, rötor tam tur değil yarım tur dönüyor.

Kasa olarak da bu modellere kartal kasa deniliyor.Resim

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullanıcı avatarı
danGerfuLL

Mesaj coolfire » 17 Kas 2020, 22:12

ucemdem yazdı:
azizkaya yazdı:Benzerden kastınız annual kalender, mehtaplı bir kronometre mi? Yoksa kasa şekli, chrono'su benzesin bana yeter derseniz foruma özel 50 limitli claude bernard saat çok keyifli bir alternatif olabilir. Bir fotoyla destekleyeyim.Resim

Hocam sanirim tum special edition saatler satilmis. Bu modeli degilde Wide open modelini dusunmustum. Ayni zamanda hediye saatleri de cok guzel duruyordu. Ama konu basligi kilitli ve satilmistir deniliyor. TSF baska bir special edition yapsa keske 2018 den beri bir proje yok sanirim :)
2. elde satılık ilanlar bulabilirsiniz bu saat özelinde. Hatta hiç kullanılmamış olarak duranlarda var bazı arkadaşlarda.
Kullanıcı avatarı
coolfire

Mesaj ucemdem » 18 Kas 2020, 15:14

https://www.longislandwatch.com/Seiko_S ... srpb77.htm

Uzun aramalarim sonucu guzel bir seiko buldum. Ilk attigim resimdeki saate hic benzemesede cok hosuma gitti bu saat. O yuzden Seiko SRPB77 yi almaya karar verdim.
Kullanıcı avatarı
ucemdem

Mesaj ÜmitYüksel » 23 Kas 2020, 18:56

coolfire yazdı:
ucemdem yazdı:

2. elde satılık ilanlar bulabilirsiniz bu saat özelinde. Hatta hiç kullanılmamış olarak duranlarda var bazı arkadaşlarda.

Bnede sıfır duruyor.İsreyene satabilirim.
Kullanıcı avatarı
ÜmitYüksel

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 49 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners