ozgtegin yazdı:O zaman bir de Conakry- Gine'ye veya Ukrayna'nın bir kasabasına gidin [emoji48]. Orada Turkiye 'de kazandığınız parayla kral gibi yaşarsınız. İsveç Avrupa' nın kişi başı gelir olarak en zengin ulkelerinden ama fiyatlar da oldukça pahalıdır. Sodartalje, Stockholm'den insanların ucuz içmek ve eğlenmek için Riga-Latvia'ya geçtiğini bilirim... Tabii ki gönül isterdi bir İsveç gibi olalım, umarım son yıllarda yapılan büyük teknolojik, bilimsel atılımlarla ve sanayideki dev gelişmelerle bu da olacak. İmam hatiplerden gelecek zeki, çağdaş ve akılcı nesillere güveniyoruz... [emoji106]
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Reczebb yazdı:Ben olsam 10 bin dolarla şakkadanak rolex alırım! Şaşırır millet! Hiç beklemedikleri bir hareket. Niye alıyor, nasıl alıyor? Hani parası yoktu diyecekler. Arkadan şak 10 bin dolara bir rolex daha alırım! 20... yetmedi! Bir rolex daha! 30... Biter zati çil yavrusu gibi dağılır Rolex.
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşte aradığım mizah...Reczebb yazdı:Ben olsam 10 bin dolarla şakkadanak rolex alırım! Şaşırır millet! Hiç beklemedikleri bir hareket. Niye alıyor, nasıl alıyor? Hani parası yoktu diyecekler. Arkadan şak 10 bin dolara bir rolex daha alırım! 20... yetmedi! Bir rolex daha! 30... Biter zati çil yavrusu gibi dağılır Rolex.
Bu çok iyiydi gerçekten Recep Hocam [emoji108]Cruciatus yazdı:İşte aradığım mizah...Reczebb yazdı:Ben olsam 10 bin dolarla şakkadanak rolex alırım! Şaşırır millet! Hiç beklemedikleri bir hareket. Niye alıyor, nasıl alıyor? Hani parası yoktu diyecekler. Arkadan şak 10 bin dolara bir rolex daha alırım! 20... yetmedi! Bir rolex daha! 30... Biter zati çil yavrusu gibi dağılır Rolex.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: cemhk ve 78 misafir
|