TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Her ortamda kulland覺覺n覺z saat

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Her ortamda kulland覺覺n覺z saat

Mesaj payday3d » 16 Nis 2020, 20:41

Ufkynl yazd覺:
payday3d yazd覺:Merhaba, burada muhtemelen bir 癟ok kiinin en az birden fazla saati var. Tabi ki y羹zde y羹z her ortam覺 kotaramayabilir bir saat, uzun s羹reli zorlu doa koulunda bulunan birinin bir G-Shock/ vb dijital saat ihtiyac覺 olabilir veya 繹nemli bir i g繹r羹mesinde daha bir dress saat takmak uygun d羹ebilir. Ama hi癟biri olmasa da hepsini kapsayabilecek, b羹t癟e ya da marka fark etmeksizin saatleriniz i癟inde yeri geldiinde dada bay覺rda da takar覺m, resmi bir mekan ya da ofis ortam覺nda ite de takar覺m, 癟apa da yapar覺m dediiniz saatiniz hangisi ?
Ben kendi a癟覺mdan bakt覺覺mda Orient ray saatim bu ihtiyac覺m覺 kar覺l覺yor, klasik g繹mlekle de, sweatshirt ya da ti繹rtle de takt覺覺mda s覺r覺tm覺yor. lume 繹zellii iyi, 200m su ge癟irmezlik de olunca daha yayg覺n bir kullan覺m sal覺yor bana.

Resim

Resim
100 usd civar覺nda tarif ettiiniz t羹m beklentileri kar覺l覺yor orient ray. Ben de bir s羹re kullanm覺t覺m ve memnun kalmistim. Tarif edilen saat bence de kesinlikle diver olmal覺. Su ge癟irmezlik ve bilezik en 繹nemli etkenler.

SM-G930F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi

Orient'i 癟ok severim, b羹t癟eye g繹re iyi bir saat kullanma ans覺 sunuyorlar insanlara, hem de kendi 羹retimi mekanizmas覺n覺n olduunu bilmek g羹zel :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
payday3d

Kay覺t: 26 Tem 2016, 19:39

Mesaj mturann » 17 Nis 2020, 09:49

Bence SEIKO 5 bu sorunun cevab覺 :)
Kullan覺c覺 avatar覺
mturann

Kay覺t: 13 Kas 2014, 18:00

Mesaj cash » 17 Nis 2020, 11:45

justaguy yazd覺:Her ortam konusunda diver'lar her zaman 繹nde. zellikle bir 繹nceki kasa Omega SMP300'羹 tek ge癟erim. Bir 繹nceki kasa dedim 癟羹nk羹 kadran覺n sadelii klasik giyime en son kasas覺na g繹re bir t覺k daha uygun diye d羹羹n羹yorum.

Bir de James Bond abimiz var, simokinle bile diver takan :champ:

Resim

+1
Kullan覺c覺 avatar覺
cash

Ya: 44
Kay覺t: 25 Haz 2015, 18:11

Mesaj mrbianco » 17 Nis 2020, 11:49

Ben hem tak覺m elbise hemde g羹nl羹k k覺yafet giyen birisi olarak Tag Heuer Aquaracer 41 mm lik versiyonunu her ortamda kullan覺yorum. Hatta tatilde denize havuza girerken bile tak覺yorum :)
Kullan覺c覺 avatar覺
mrbianco

Kay覺t: 27 Eyl 2016, 00:09

Mesaj eraslani » 17 Nis 2020, 13:10

Benimle her yola geliyor gibi..Takim elbise vs kullanma zorunluluum olmad覺覺 i癟in denemedim,Ama kullan覺l覺r bence.
Benzer 繹zelliklerde herhangi bir diver t羹m ihtiya癟lar覺 kar覺layabilir.ResimResimResim

SM-G965F cihaz覺mdan Tapatalk kullan覺larak g繹nderildi
Kullan覺c覺 avatar覺
eraslani

Ya: 48
Kay覺t: 26 Oca 2012, 13:03

nceki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], MSN [Bot] ve 50 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners